![]() |
Malo pre-release novog albuma!
Postovani,
Na mom MySpace-u www.myspace.com/demoniobcrew mozete cuti 4 nove pesme sa albuma "DEMONIO & BCREW - NASA POSLA". Sve pesme su, izuzev "Pepeljuge", ne mixovane (mix radio JanZoo), ali, obzirom da je i kvalitet reprodukcije MP3ki "onako" (128kbps mp3), ta granica ne-mix & mix, makar na spaceu, gotovo da ne postoji :) I da... jedino "KOBRA" ima konacni aranzman... Malo polovicno ali... moralo se ;) Predugo su stajale na HDDu :) Na Blogu mozete videti i konacnu tracklistu itd. Pozdrav, DEMONIO |
Re: Malo pre-release novog albuma!
i za koga izdajesh na kraju? bassivity? :? to nisam skapirao..
|
Brate... ni ja nisam skapirao :)
Izdajem za onog ko da najbolje uslove u datom trenutku, postoji ta prica Bassivity JUG i to ali videcemo, sve opcije su u igri, samo da Jan i ja vishe zavrshimo taj mix odugovlachim kao da je ... ne znam shta ;) btw. nikog drugog ne zanima rep ?? :) heh |
Quote:
btw, nisu ti lose stvari - samo napred..:) |
nije lose , veoma moderno pogotovu kobra , znaci spot sa svom full opremom , fakir (ne Daddy Z-ev kolega) , kobre , trbusne plesacice , cilimi , prodavci svega i svaceg , jan kao bljuvac / gutac vatre ;]]] malo zezanja nije na odmet , rekox gore nije lose cak mi se i djasvi :P
samo napred sinko ! |
Quote:
sta zezanje?Pa meni to i jeste profesija:shock: |
:) nego sta je ... i fakir je profesija , samo su ovdasnji rejveri bukvalno shvatili gutanje exera :]]]
|
Quote:
|
hahaahaaahahah....
@demonio: osh preko inflamea? mozda bih mogao da ti iscimam preko grupne terapije da izdash album.. btw, ako treba pomoc oko mixa, baci neshto.. il bar svrnite na preslushavanje.. |
Hvala na ponudi :)
Pricao sam ja i sa Sigijem, ima tu josh nekih opcija, hvala na ponudi, ja bih svakako skocio da cujem azmu jer je finansija vec tu tako da ono, krenuo bih u rad :) a shto se tiche mixa... mogu i da ponesem neshto od projekata pa da se sprdamo, gledacu iduceg cetvrtka da dodjem do bg i da ostanem bar 2-3 dana jer imam neka posla, pa ono... :) Alavuche: tnx ;) Janko: staaaaaaaara si ti azdaha :) |
All times are GMT +1. The time now is 06:40 PM. |