![]() |
Video animacije
Znam da ovo nie bash audio produkcija ali treba mi mala pomoch. Moram napraviti reklame za Video wall, a ne bi htio da su statichne. Ne treba mi nishta extra komplicirano... napravio bi pozadine u photoshopu i preko toga da se izmjenjuju textovi... eventualno morphanje pozadina jedna u drugu i slichne jeftine fore. Konachan rezultat bi trebao snimiti na DVD i to bi se pushtalo s DVD playera.
Kako je to za jedan pub za koi radim muzika ne ide na reklame jer che se reklame vrtit NON-STOP a pub pushta glazbu odvojeno. Nemam bash nikakva iskustva s video uredjivanjem pa reko bolje da pitam nego da izmishljam toplu vodu. |
Re: Video animacije
Proguglaj "Resolume VJ" mislim da je to ono ?to tra?i?.
|
Resolume je za live a koliko sam ja skontao ti bi samo pustio dvd na repeat. Posto si u audio vodama kontam da ti je najlakse naci Soni Vegas, a on je skroz lagan za jednostane video montaze. Ako ti treba koja bliza instrukcija kazi.
|
Shiva, za ovo što si naveo (pozadine, tekst..) se moze uspjesno i najjednostavnije napraviti u Powerpoint-u. Moj suprug takve stvari radi za konferencije također za veliki screen.
O ostalom pojma nemam. I ja bi rado naučila neki novi programčić i igrala se s videom, pa ako otkriješ nešto novo, podijeli tu s nama. |
Ma covek hoce da uradi animaciju i da je emituje sa DVD plejera, zar ne?
Ajde, pitacu ja brata kada dodje sta je tu najbolje. On se covek bas time bavi. Strpi se jos koji sat do odgovora ;) |
Adobe Premiere Pro će imortat psd file iz photoshopa kao i After Effects. S njima možeš napraviti sve.
|
Dobar predlog After Effects ces lako skontat ako radis s Photoshopom.
|
Bolji ti je Vegas....treba ti par minuta i sve ce ti biti jasno ....dosta je user frendly.
|
Quote:
shiva, nadji premiere pro 1.5 ili 2 importiraj gotove pozadine u psd formatu i poslazi ih na timeline (po defaultu traju 6 sec). zatim nadji video transitions i igraj se do mile volje. najobicnije pretapanje ti je cross dissolve. kad sredis pozadine, desni klik u project binu (ili ikonica za "new") i ides na new title. otvara ti se titler, uredis titl i sacuvas ga...zatim ga samo iz bina povuces na drugi video kanal na timelineu i razvlacis po zelji. takodjer mozes koristiti sve tranzicije i izmedju titlova. kad zavrsis postavis lokatore i ides na file - export movie kako pripremiti materijal za dvd valjda znas? |
Evo, dosao mi brat. Kaze da je to sto je Zvina rekao najbolje.
Naravno, moze i Vegas. |
All times are GMT +1. The time now is 01:51 AM. |