Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Ostali muzički instrumenti i studijska oprema (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=85)
-   -   Malo sam se ponovio... (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19517)

DaBear 21-09-2007 07:28 PM

Malo sam se ponovio...

1 Attachment(s)
opet sam se malo ponovio. Bilo jako povoljno, sto bi rekli...

LACKY 21-09-2007 07:35 PM

Re: Malo sam se ponovio...

A.. pazario si Dugme Za Super!
Mada nisam probao, ali neki tvrde da ne radi kao onaj u tolu?

DaBear 21-09-2007 08:23 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 170797)
A.. pazario si Dugme Za Super!
Mada nisam probao, ali neki tvrde da ne radi kao onaj u tolu?

Nisam jos spovezao i probao..bilo je na "nevidjeno" ! 40% jeftinije...
Kompresora nikad dosta!

SASHA_STUKELJA 21-09-2007 08:43 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 170800)
Nisam jos spovezao i probao..bilo je na "nevidjeno" ! 40% jeftinije...
Kompresora nikad dosta!

Pozdrav Rumljanima.Nisam znao da ovaj sajt postoji,prijatno sam se iznenadio.Dobar je SSL Bus Comp ali koristi ga wisely :) Vidim kamaralo se ima se moze se,blago vama.

Citam ovde , ovih dana je KIKI iz Pilota pominjao nekog Zorana Vracevica naseg choveka iz Londona koji mu je uvaljao pesmu ROMALE ROMELI nikom drugome nego KAJLI MINOG !

Cestitam Zorane ! Kako ste uspeli da uvalite ROMALE ROMALI jednoj KAJLI ( kako KIKI kaze u Intervjuima u domacoj stampi - pune su novineee )

Jedva cekam , izlazi KAjlin Album kroz malo jache od mesec i po dana pa da cujemo kako je ona to obradila.Mocno covece !

Ovde neki zlonamerni ljudi kazu da su to sve lazi i da Kajli nikad nije ni cula ni videla Kikijeve pesme ali vi cete ih sada ucutkati.

Bravo majstore !

Jos jednom cestitke ! Svi u radnje da cujemo Kikijevu ROMALE ROMALI u izvodjenju Kajli Minog.:D :D :D

E AKO NEKOME TREBA SESSION - VIOLINA JAVITE SE , JA CESTO PUTUJEM PO ZAPADNOJ EVROPI I MOGU DA RADIM STRING ARANZMANE.
Sasha 011-618347 ( Zemun )

tom 21-09-2007 08:54 PM

Quote:

Jedva cekam , izlazi KAjlin Album kroz malo jache od mesec i po dana pa da cujemo kako je ona to obradila.Mocno covece !
Ajd Jovo nanovo...:banghead:

LACKY 21-09-2007 08:58 PM

Quote:

Originally Posted by SASHA_STUKELJA (Post 170803)

Ovde neki zlonamerni ljudi kazu da su to sve lazi i da Kajli nikad nije ni cula ni videla Kikijeve pesme ali vi cete ih sada ucutkati.

Bravo majstore !

Jos jednom cestitke ! Svi u radnje da cujemo Kikijevu ROMALE ROMALI u izvodjenju Kajli Minog.:D :D :D
( Zemun )

ETO ?

Dexxy 21-09-2007 08:59 PM

Zar nije Mili radio tu pesmu? ili samo arr?

SASHA_STUKELJA 21-09-2007 09:07 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 170807)
ETO ?

Pune su novine ljudi , a ima i na netu u izdanjima evo ko ne veruje jedan od KIKIJEVIH intervjua : http://www.blic.co.yu/zabava.php?id=3888

To sve da zahvali Zoranu ! Da ne bese njega - nista ! Zorane majstore gde moze da se cuje premijerno Kajlina verzija koju je kako kaze KIKI - vec snimljena ???

E sad vidim, KIKI kaze da si radio i sa MADONOM ? Sta si radio za MADONU majstore ?

Max 21-09-2007 09:07 PM

Pobogu :banghead: .... covek je kupio SSL bus comp .....

Koliko si ga platio Vrac ???

Pozdrav

DaBear 21-09-2007 09:10 PM

[/quote]

Pa vec vise piuta smo pisali o tome.
da ponovim:

LAZ LAZ LAZ LAZ LAZ LAZ I SAMO LAZ!!!!!!:mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
NEMA PESME NA ALBUMU , NIKAD NIJE NI BILA U NEKOJ VARIJANTI NI U NAJSIREM IZBORU I NISU JE NIKAD NI CULI !!!!
JER JE NIKAD NISAM NI ODNEO COVEKU !!

MRKA KAPA OD RADOVANJA - NEMA PESME NA ALBUMU !!!

BOZE SVASTA!!!!!!

A pesmu nije uradio Mili, Kikijeva je pesma i aranzman, koji je Mili presvirao, pa sam ja posle doradio sve ponovo sa novim bubnjem, sintijima , farbama itd...

All times are GMT +1. The time now is 03:56 PM.