Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Sintesajzeri, Klavijature i Elektronika (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=109)
-   -   Korg MonoPoly i MS-20 !!! (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=19007)

Don Solaris 14-08-2007 06:28 AM

Korg MonoPoly i MS-20 !!!

:cool:

DADDY Z 14-08-2007 06:40 AM

Re: Dali se isplati Korg MonoPoly i MS-20 po ovim cjenama

meni to deluje dosta skupo...
MS 20 bi trebao biti plafon 500eu
MONOPOLY recimo 300-400eu

DaBear 14-08-2007 08:01 AM

Ja uzeo skoro Korg Legacy sa MS20 kontrolerom za 120 Eura (! Dzabe), nov iz radnje iz Francuske... a i ima i Mono Poly za jos 130 Eura..

sve zajedno 250, sve radi, nema pokvarenih kontakata, dugmica...itd!
I nece da zna da li je pravi. he,he..

goasia 14-08-2007 08:15 AM

Mono Poly ide i do 700-800 to je max cena po kojoj se prodaje u Evropi , ali je interesantna pojava kad izadje neki plugin ,da cene hardware verzije porastu posle izvesnog vremena , to se desilo sa MonoPoly , Jup 8 ..itd
600 eur je korektna cena za skroz ispravan MP

Don Solaris 14-08-2007 08:42 AM

:cool:

roginator 14-08-2007 10:07 AM

ja se slazem da su cijene visoke (ali ne previsoke)
ako netko nesto stvarno zeli...cijena nebi smijela bit problem!!!!

ja imam politiku...ako je nesto sto ja hocu skupo do bola e onda skupljm pare i placam to...ali ne da bih prodao nego da to kupium ZAUVIJEK!!!!!!

za MS 20 i MP cijene nisu previsoke!!!

to su rariteti i legende koje se ne proizvode skoro vise od 25 godina pa samim time su vrijedne
jer: nekada je bilo malo ljudi i puno MPa i MS ova danas je na planeti cca 3 puta vise ljudi nego pocetkom 80tih , a broj dobrih analogija se ( zahvaljujuci losem odrzavaju) smanjio ...potraznja veca ....ponuda slabija i eto rezultat cijene analogije danas!!!!!!

inace ...problemi potova i sklopki se danas lako rijesavaju..samo treba malo vremena u lozit i sprave rade slijedecih 30 godina ko nove!!!!

@ DON ma kupuj MAJSTORA POLYa

Don Solaris 14-08-2007 10:44 AM

:-)

DADDY Z 14-08-2007 10:51 AM

ne znam šta da vam kažem...ali je sigurno da svoj MS i Polysix ne bih prodavao po toj ceni...platio sam mnogo manje i mislim da je ok da prodam isto po normalnoj ceni..gore navedene cene su po meni GRAMZIVOST i tu je Roginator u pravu..mnogi sprave kupuju da bi ih sredili i prodali (čak možda i ne sređuju)

roginator 14-08-2007 11:22 AM

hebes gramatiku ionako sam pao drugi zbog jezika i gramatike ( sto se vidi) :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: ;)

ali bitno da me narod RAZUME!!!!!!!!:hyper:

prijatelji moji kupujte sve sto ulovite po bilo kojoj cijeni ako kupujete za sebe.....

SAD SU ZADNJE SANSE ZA TO!!!!!!!

nije narod vise GLUP ko nekad kad sam kupovao SH101 i tr 808 u paketu za 100 evra :D :D :D :D :D

silicon science 14-08-2007 11:39 AM

Quote:

Originally Posted by roginator (Post 165336)
hebes gramatiku ionako sam pao drugi zbog jezika i gramatike ( sto se vidi) :banghead: :banghead: :banghead: :banghead: ;)

ali bitno da me narod RAZUME!!!!!!!!:hyper:

prijatelji moji kupujte sve sto ulovite po bilo kojoj cijeni ako kupujete za sebe.....

SAD SU ZADNJE SANSE ZA TO!!!!!!!

nije narod vise GLUP ko nekad kad sam kupovao SH101 i tr 808 u paketu za 100 evra :D :D :D :D :D

ISTINA. Mastam o tom MS 20 vec duze vreme:rolleyes:

All times are GMT +1. The time now is 08:49 PM.