![]() |
malo BRUTALA za zezanje... TOO HEAVY FOR YOU???
bilo mi malo dosadno, pa reko da se vratim na neke ranije pesmice... to je bend Through Art, reko da vidim (iz zezanja) sta moze da se uradi od ovog snimka... dakle ono bas sam se zezao svasta isprobavao, malo trigerovao (svaki sempl sam uzeo od ovog bubnjara i poneki iz moje licne kolekcije) malo sam se previse igrao pa je RMS -6dB pa stoga smanjite zvucnike jer je preglasno ali je zato to imalo za cenu da mi isprobija propisno, no to sad i nije toliko bitno s'obzirom da sam se malo zezao....
mozda bude zanimljivo, meni svakako jeste pa ko ima sta da kaze... kritike dobrodoshle ;) http://www.megaupload.com/?d=LFV02M2X |
Re: malo BRUTALA za zezanje... TOO HEAVY FOR YOU???
Hatred mi se mnogo svideo kako zvuce ,ako nije problem ovu stvar da okachis na yousendit ili sendspace
poz |
Ima toliko načina da okači? fajl, mojne megaupload, molim te! :)
|
|
moze i valja ,od sad uz prvu kafu ova stvar za razgibavanje :)
|
hvala ;)
zar je moguce da niko sem tebe nije cuo?!?! pa makar mu se i ne svidjalo... strasno... |
ja sam chuo , ali ne razumem iz tvog pochetnog texta da li ti neshto svirash ovde ili si samo snimao bend :confused:
rek'o da se ne bedachim da hvalim stvar (sa muzichke strane), a ti nisi ni svirao... |
Quote:
ali prvenstveno sam postavio zbog tehnicke kritike (dakle "produkcija" i kao neko miksovanje ) :) poz! |
Quote:
Da da , znam da si zbog toga (tehnicke kritike) i postavio,postovao ovu stvar, ali poshto ja ne znam nishta o toj tehnici , rek'o , mozda si i ti u bendu (bio) , pa reko da hvalim muziku , poshto je stvarno vrhunska... |
Evo i ja preslu?ao. Sviđa mi se mjuza, i pesma je vrlo blizu toga da je sveCka :D E sad, tehnički, neke stvari nisu do tebe ako se ne varam. Na primer, pevač pone?to isfal?ira malo, farba gitara mi je nekako krljava, i mislim da je to vi?e do toga kako su oni name?tili ?ta na pojačalima. Ono ?to ima veze sa tobom (probabli) a da imam kritiku je bubanj. Čudan mi je stra?no zvuk dobo?a i reverb na njemu nekako kao da je dobo? tamo negde van cele matrice, imao sam sliku bubnjara kako lupa, i odvojeno tipa koji lupa u kanticu od plastike u susednoj sobi... Mo?da si previ?e ?iljio bubanj pa je ispao sitan, ?ta ja znam. To kad je u pitanju domaći HM bend te?ko je pričati, po?to realno, ne zna se kako je sve to zvučalo na snimku sirovo.
|
All times are GMT +1. The time now is 04:42 AM. |