![]() |
Italo Disco
pozdrav svim italo disco masturbatorima :D
raspalite! |
Re: Italo Disco
|
mozeeeeeeee
mene zanima kud su nestali svit ti LABEL-si krajem 90tih a 20 godina su ubijali produkciju... memory. many records, BMS....i drugi ima li ovdje jos koji freak da ima vinila italo disca osim mene...ja ponosni vlasnik puno ploca |
1 Attachment(s)
Moj trip za dobru produkciju datira iz perioda haranja italo disco produkcije, kad sam se drogirao zvukom i lupao glavu, ne mogavsi da shvatim, kako kod nas niko ne moze da napravi takav ton. To je, otprilike, neka '85. godina itd...
Italo (i uopste disko) produkcija su jedni od kljucnih "krivaca" sto sam se latio muzike. Ja nemam nista od vinila, ali imam u MP3 kolekciji gotovo sve sto vredi iz tog perioda. Ne znam tacno, nekoliko Gb ( 7-8 ) Izmedju ostalog i :hyper: |
hmmm.ovo je trebao biti thread za diskusiju o glazbi 80tih...a ono ispala izlozba DIBRIH CICA:D :D :D :D :D :D
|
Quote:
|
roginator, zavidim ti na kolekciji ploca.
ja na zalost nisam bio u mogucnosti tada da ih nabavljam, ali sam bio vrlo azuran sto se tice noviteta, imao sam finu kolekciju kaseta koje sada na zalost vise nemam. trenutno pokusavam da pronadjem sve numere i mikseve koje sam nekad imao, nadam se da ce mi neko od vas pomoci ako nesto ne budem uspeo da nadjem. :) |
www.capishe.com ili capish.com tako nesto ako ne
svakog dana nameravam ici do ujaka i uzimam bolero , italo boot-ove i jos mnogo sto sta pa bacam na share na hub. |
Pozdravljam oval thread:) :) :)
|
Quote:
evo stranice sa dosta linkova http://www.italo.gr/Links/Links.htm |
All times are GMT +1. The time now is 08:52 PM. |