![]() |
Roisin Murphy "Overpowered"
Kako vam zvuci ova pesma http://www.myspace.com/roisinmurphy ("Overpowered", ide kad se ucita myspace stranica)?
Ne razumem se preterano u produkciju, ali mi se cini da je prilicno zanimljiva stvar (analogni suvi bas i dosta efekata na glasu). Svidja mi se i ritam koji je nekako cudno sinkopiran...na granici da bude netacan :) |
Re: Roisin Murphy "Overpowered"
Quote:
Cool je stvar....sad taj fazon (retro, electro) zari i pali ovde. Calvin Harris je u istom fazonu i jako dobro mu ide... Za Roisin su ovoga puta doveli poznate producente da rade i pisu sanjom, da bi album bio komercijalan (jer se prosli prodao samo 6.000!!!) Producenti su Seiji, Andy Cato (Groove Armada), Jimmy Douglass, Ill Factor, Parrot & Dean and Richard X... |
Quote:
|
Quote:
Ne verujem da e prodalo samo tako malo ili si slucajno izostavio jednu "0"? |
odlicna stvar..vec sam ju cul na radiju....vidim u zagrebu su...fino..
|
Quote:
Nisam omashio "0"..!!! Bio je totalni promashaj!! Herbert oce malo da smara, a i ona....ali u njenoj disko kuci kazu da su je pustili da uradi takav album da bi shvatila da sledeci mora da bude komercijalniji inace mrka kapa!!! A skoro sam citao intervju sa Herbertom....ako ga sretnem na ulici, nalupacumu shamare! Toliko je kenjao, da nije normalno....!!! Kakav triper! |
Quote:
Mozes li bar da nam ispricas sta te je toliko iznerviralo u tom intervju-u ? |
Pa herbert jeste malo mentol, ali pravi nenormalnu muziku. On nikada nije bio komerc i ne moze da bude komerc jer je realno skroz lud. Meni je taj prosli album vrh!
To sto nije komercijalan... jbg. Mada me i dalje cudi da je bas tolika katastrofa, imala je i 2-3 videa na MTV i vrtela se regularno. |
Brutalan album! Obavezno ga preslushati na slushalicama! :)
A ovaj novi singl je totalna komercijala..vidi se da su joj ''zapretili'' :) |
Meni je album totalna banja..
|
All times are GMT +1. The time now is 06:26 PM. |