![]() |
Tko je Robert L?
Evo nai?ao sam na jedne stranice sa puno analogija i vidim vlasnik je "na? čovjek". Robert L. Primjetio sam da ima dosta opreme, ali nikad nisam čuo za njega. Jel zna netko ne?to vi?e o njemu (ono... standardno, jel ok, se isplati uzimati od njega, jel su synthovi ok i sl.) ?
Thanks! Evo tu je i adresa: http://www.student.foi.hr/~rlogozar/...ynthsList.html |
Re: Tko je Robert L?
Ne znam nista o coveku www.student.com sem da mu cene :o nisu nimalo studentske...
|
Pitaj Babica i Niksu!!!!
ne tako davno su bili kod njega!!!!!! (ja se izoliram svakog...apsolutno svakog komentara ...OSIM - POZNAM ROBERTA LOGOZARA) |
A gle, ako si imao neko negativno iskustvo, pa napiši ga slobodno. Sa druge strane ako se radi o nekom privatnom konfliktu, ok, nema frke, ne moraš ništa napisati. Ja samo pitam. Tražim jednu spravu okolo (ob-8), pa eto, pitam, koga god stignem.
|
komentar necu dati...( o R.Logozaru)
a preporucam ti da za ob8 pogledas u njemackoj...nedavno ih je bilo par...nemoj njemacki ebay jer je nerealan i skup.... znam za par OB8 u hrvatskoj i par u srbiji ali ih ljudi ne prodaju.... a i tesko ih je tu kupit za malo love...ja sam dva prosle godine (OB( ) svaki prodao za 1500 eura i da sam imao 5 sve bih prodao po toj cijeni...znam malo puno ali kad ih nema cijena nije upitna onom tko ga zeli. pogledaj ovdje tip ima za prodat OB 8 http://www.analogia.pl/s_sprzedaneInstrumenty.php evo i ovdje tip prodaje ob8 http://www.analog.no/ pa ako ga stvarno zelis istovari se:D :D :D nadam se da sam malo pomogao |
Robert je stari poznanik analog moon ridera, roginatora i mene. bavi se preprodajom sinteva, ali i popravljanjem, restauracijom. meni nije nista sredjivao direktno pa nemogu o tome suditi.
bili smo kod njega , ima punu kucu sinteva koje strastveno cuva ali svi su u nekom poluradnom stanju, niti jedan ne radi 100%, ukljucujuci minimoog, matrix12, multimoog, arp omni itd itd npr. rastavio je svoj minimoog na dva dijela da bi imao "klavijaturu posebno". i sad mu naravno ne radi dobro. ne znam sto bi reko na to.. bili smo i niksa i ja malo u soku kad smo to vidjeli.. mislim privatno je dobar covjek, i hoce pomoci - meni je pomogao sa rezervnim dijelovima vise puta.. a i medjusobno smo se znali savjetovati oko nekih stvari. ja bi na njegovom mjestu sve te sprave popravio i pola prodao, ostavio samo najdraze komade. imam dojam da je on ipak vise kolekcionar i zaljubljenik nego glazbenik. ok to sto nabija cijene, i preprodaje sinteve (ima ih ovdje jos koji to rade..) je njegova stvar. ako neki krelac ima pare i oce da plati toliko .. pa nek plati. cini mi se takodjer da je znao uociti lokalno neki sint na prodaju za male pare, i odmah ga navesti na oglasu na svom site-u, kao da je njegov, ali za paprene cifre. ako naleti siguran kupac, recimo izvana, on trci do lokalnog prodavaca, uzima i zaradi na razlici.. opet i tu tehniku sam vidio kod drugih .. ;) ima jos uvijek puno ljudi koji neznaju prave cijene za sprave, pa zato ima prostora da se tu nesto zaradi.. sto se tice rogininog posta o OB-8, mislim da se, ako ti neko u Zagrebu da na ruke OB-8, u vrhunskom stanju i jos sa midijem, za 1500 eura to - isplati. (pod uvjetom da ti je ta sprava jako napeta). velike su gnjavaze i zajebancije dovuc nesto veliko iz amrike ovamo, pa cak i iz evrope. (npr. meni je UPS bio izgubio OBXA i nisu ga tri tjedna mogli nac, putovao je dvaput tamo i natrag iz svedske) |
pa da tomo ono s tvojim OBXa bila je f**** avantura..nebi ti bio u kozi onih dana....ak se ne varam tvoj OBXa je prosla evropu dva puta :banghead:
a onda ak se ne varam imao si i drugih problema s njom (recap, slugish midi...) sto se tice prodaje i ostalo da ima ih jos ovdje koji se tu i tamo s time pozabave ;) nadam se da si vec na moru i vatas muve..... ako uvatis kakvu a da je i legla javi nam:D ako ne uvijek imas rezervnu opciju : KUPI JOS KOJI KOMAD OPREME :da: salu na stranu...lijepo se provedi dolje |
Quote:
I daj mi reci jel imaš PIC programer? Našao sam od jednog slovenca MIDI kit za Polysix. Sve skupa ispada možda 50kn djelova, ali treba mi netko da mi PIC snimi. |
ruski sintevi su ruska tehnologija:mrgreen: ...htjeli su diskretno kopirat amere a naprvili svoj orginalni zvuk...ima par interesantnih...ali ajmo to preskocit ...ne zanimaju me ruski sintevi i .
pic programer ima neki moj frend a za taj slovenski MIDI ima ti ja viska jedan PCB.....javi se da se dogovorimo...radi super..tj..kaci se na keyboard tako da u stvari sviras direktno tipke preko midija ( njihov CPU) a i BTW nije bas 50 kuna ispadne oko 200 s PCB om i Picom + niko ga nece badave programirat ...ja sam to placao cca 5 eura po komadu:banghead: :banghead: :banghead: |
polivoks je stvarno postojao ????:confused::confused::confused: ja mislio neko se zeza sa imenom posto ima taj vstI :S ... cudna je to biljka :]
|
All times are GMT +1. The time now is 10:50 PM. |