![]() |
what you think
evo jedne pesme ...........
http://fileho.com/download/ebe34b671...think.Mp3.html Voleo bi cuti vase komentare. Sve je radjeno ITB a moj "mastering" je radjen upravo metodom o kojoj je bilo reci pre 10-tak dana, dakle SEPARACIJA bato !!! ( pa je zato bass otis'o u p.m.):confused: |
Re: what you think
cuo li je neko ovo ? bacite neki komentar, sta bi po vama produkcijski trebalo da se promeni da je pripremim za cd. dajte komentare :(
|
9 kbs brzina downloada, mozda se ljudima neda cekat:).
Okaci na box.net |
Quote:
|
Quote:
alo...www.yousendit.com samo se registrujes, do 100MB fajlovi za dzabe, koliko hoces komada, imas 1GB fore...!! 7 dana stoji kod njih i moze da se skine 100 puta..!! za skidanje se ne ceka 30, 50, 100 sekundi , netreba nista, samo kliknes na link! |
Quote:
Poz |
cek, cek ...... jel' je neko skinuo pesmu i poslusao ! Aj probacu da je okacim na drugo mesto !
|
jesam ja, i cini se da si koristio standardan midi set... daj molim te nadji neke bolje farbe..
|
Quote:
u svakom slucaju HVALA sto si nasao vremena da poslusas pesmu i das svoj komentar ! Meni puno znaci ! jos jednom HVALA ! |
Dizite pjesme na nas server...Na share serverima ce vam pjesme biti obrisane kroz veoma kratko vrijeme... Imate uput u ovoj sekciji (Promocije radova)... |
All times are GMT +1. The time now is 03:13 AM. |