gorjan |
15-05-2007 10:42 PM |
Re: Logic 5.5.1.+UAD 1
Quote:
Originally Posted by paki
(Post 155157)
Pretpostavljam da radis u XP-u i imas jos neke VST-ove sem UAD-ovih.Ako nademo u cemu nam se razlikuje oprema mozda resim problem.Koji softver za UAD-a koristis?Ja sam probao v450 i v460rev.Procesor je Intel na 3.00Ghz.Muzicka je Delta 1010(probao sam par drivera i tu ali nista,Logic puca sam od sebe s vremena na vreme i cesto nece ni da otvori UAD-ov VST).Podesavanja u Logicu su mi standardica,M-audio ASIO...Svasta sam probao,ali puca uvek:confused: Memorija je 1ghz corsaire,ploca je Abit IC-7....Dok nije uleteo uad u pricu sve je radilo super,instalirao sam prvo softver pa onda ubacio UAD-a u masinu(kao sto preporucuju),probavao razne kombinacije u BIOS-u,XP-u,Logicu,reinstalirao vise puta sve...nemam vise ideja sta da radim.:banghead: Nuendo 3 sljaka bez problema ali.....navika je cudo.Voleo bih da resim ovaj problem pa ako mislis da imas resenje,javi:) Hvala unapred.
|
Dosta slicno onom sto ja imam, isto Intel(celeron 2.5), Abit(is7 e2 ili tako nekako),delta66,uad je verzija 450, isto standardni asio od Delte, nesto plugova(waves i sl,standardno...)Uzgred, Logic se veoma retko rusi pri pocetnom ucitavanju.Inace sve radi regularno, al taj problem sam imao i pre uada.Jesi probao ono narodski, da formatiras hard, pa cista instalacija?I to samo XP,Logic(sa delta drajverima) i UAD pa da vidis sta ce da se desi...Meni je svojevremeno neka stara verzija Antaresa rusila Logic
|