![]() |
Pomagajte,Hitno je!
Cubase mi odjednom prijavljuje invalid project file i nece da otvori projekat a prethodno je bilo ono save your song under another name i slicno.
Moguca rjesenja????? |
Re: Pomagajte,Hitno je!
Ljudi,bas JESTE hitno!!!
|
glupo ali mozda uspe ... rename ... i da ako imas instalaciju neunda i to moze da pomogne ... tj da ucitas u nuendu ...
|
Vec probao!!!
Fak! |
pa koja je ekstenzija fajla?
|
cpr
|
Zaboravite!
Uradio sam sve ponovo. K`o me tjerao da se pored zivog Nuenda prebacujem na Kubejs. Radi i Nuendo svasta ali ovo nije nikad. |
ne bih da te plasim , ali moguce je da ti je hard u nekom problemu , ne bi bilo lose da izbekapujes sve zivo ...
|
A jel se cubase srushi kad se to desi?
|
Jok.Samo nece da otvori.
Na Steinberg forumu sam vidio da ljudi imaju slican problem i jedan drugom govore razna rjesenja.Te ovo,te ono.Neki su uspjeli ali generalno to je po njima nepopravljivo pa govore o stotinu bekapa za svaki slucaj jer se ovo ne vraca. Sve se nesto ljute na Steinberg kao treba to da poprave itd.Pretpostavljam da su svi na legalnom softveru pa to mozda dosta govori o samom Kjubejsu.Sta cu,iritira me.Lik tamo prica kako su mu propale takoreci godine rada.:o Sigurno vec 3 godine radim sve u Nuendu sa sve kukom i motikom od pluginova i to se nikad nije desilo.A veoma je spooky!:o:o:o Hard je nov novcijat Seagate mada se kod PCja nikad ne zna.:( Ovo se desilo kad sam u projekat stavio RealGuitar koji je i inace,malo je reci,problematican.Nuendo cesto kresira kad se RG stavi u optereceniji projekat. |
All times are GMT +1. The time now is 01:44 AM. |