![]() |
mikrofon za vokale
trebao bi mi mikrofon za snimanje vokala, poglavito zenskih. nisam bas u nekoj lovi, svorc sam da budem preciznam, ali za takve stvari bi se potrudio skupit neku lovu pa bi molio da mi kazete kakvi mikrofoni po vasem misljenju ulaze u obzir.. ajmo rec da bi bez treptanja mogao izdvojit 100eura, a za neke skuplje bi se trebao ekstra potruditi....nebo je granica, ne? =)
thanx |
Re: mikrofon za vokale
Audio Technica AT 2020, nesto malo prako 100 eura ( novo ) .
|
sto mislite o SE Electronics M1C kondenzatorskom mikrofonu?
|
SE-3300 radi posao:)
EDIT: Uuups, mislio sam da pitas generalno za SE! Sorry... |
Quote:
Moram reci, prijatno iznenadjenje... Kada smo vec kod vokalnih mikrofona, mada je malo u "visoj" ligi, veoma, ali VEOMA dobar je RODE NT2a koji me je zaprepastio cistocom, dinamikom, veoma prefinjenim treblom, i prirodnoscu u srednjoj i donjoj lagi... Mozda mu je "mana" sto nije preterano iskazao "personality" i sto nema onaj toliko fancy krljav, "lampaski" preuvelicani zvuk, ali ja licno to ne volim, draza mi je istina, koju bih naknadno ulepsavao ako je potrebno - kod dobrog pevaca ili instrumentaliste to nije potrebno, zar ne? |
Quote:
|
Ja sam imao nt2-a, i ok je bio za hiphop...
Ma potpuno dobar mic za te pare.... Bolje U87 Ili brauner fantom nego K2:) Jos neki avalon...... Aajde, heheh |
Quote:
:mrgreen: :mrgreen: |
Rekoh bolje nego K2, a ne za 100e:D
A i sve je to stvar ukusa..... Spava mi se, pa BUDALIM.... Laku noc forumashi;) |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 12:29 AM. |