![]() |
Adam P11a
Vase misljenje o ovim monitorima? Cena/kvalitet? Kakvi su po vama u poredjenju sa mackie hr824:D ?
|
Re: Adam P11a
koliko ja znam cena ova 2 monitora po komadu (novih) je ista
|
...
|
uuuupppssss ....moja greska ....mislio sam na drugi model ......
Pozdrav |
u artistu p11a je bio 650-670e (komad). U skymusic, mackie je 650e (komad)
|
Mislim, iako su zvucnici jos uvek, uglavnom stvar ukusa, da je ADAM P11a toliko bolji, precizniji, delikatniji od MACKIe da se ne mogu ni porediti, usudjujem se da kazem, da je ADAM P11a jedan od najboljih nearfielda koje sam u zivotu cuo, a cuo sam dosta, verujte...
Pozdrav!! |
Eto ...covek ti rece lepo .... a sad trk u radnju i kupuj te ADAM e .......;)
Pozdrav |
BTW
Jel' ko slusao p11a protiv A7? |
Quote:
p.s. bojao sam se da pitam za p11a vs. a7 kad su mi u startu rekli da je p11a za klasu bolji, mada me u sustini veoma interesuje i to pitanje, hvala off |
Quote:
Kad sam procitao tvoje pitanje ja sam u stvari pomesao p11a sa a7 ....koje su mi bile na uporedbi sa hr 824 i iako je a7 jako hrabro svirao , jednostavno je bio oduvan od HR824 i to nije u domenu licnog utiska , nego je bilo vise nego jeasno nekolicini u studiju ..... znas ono .... prebacis na drugi par zvucnnika .... i svima se ozare lica :) Takodje sam imao ( ja mislim taj model , samo pasivan ) koji je poteran preko NAD pojacala ...... koji je doneo jedan kolega sa foruma ( koji se vrlo dobro razume u opremu , kao i u muziku ) uporedjivali smo ... i opet isto , mislim da ga je posle par dana prodao i potpuno odustao od 6" zvucnika ....... S' druge strane skoro sam radio na p33 a ( koje bi valjda trebalo da su visa klasa od p11 , ako se nevaram ) i definitivno su veoma kvalitetni . Prostorija u kojoj sam slusao je bila cudnjikava , pa se tu svasta desavalo , jer kod tih vec midfielda , ako se tako moze ovaj zvucnik nazvati , soba vec ima daleko veci uticaj na zvuk . Ne mogu reci da je ADAM p33 daaaleeeko bolji od HR824 , niti sam mogao da ih poredim ..... definitivno se treba naviknuti na one cudne ribbon visoke ( bar ja ) ali je definitivno kvalitetan da se sa navikom na njega moze raditi zahtevan posao na visokom kvalitetu ..... Ako pricamo o uporedbi p33 .... neka je kao HR .... neka je i 20 % bolji ...... ali cak ni on nije tako dramaticno bolji kao sto Slowstar rece za p11a .... Osim ako naravno ja ne gresim u potpunosti i ako p11a nije za 3 - 4 klase bolji od p33a ....... onda ok ...... U svakom slucaju , to je sve klasa monitora koji su vrlo i sasvim dovoljno kvalitetni za bilo koji posao , i verovatno ce biti kvalitetniji od ostatka tvojej opreme .... ( preampa , ADDA konvertera ..... ) Moras poslusati ipak sam i prosuditi sta ti se dopada ......... Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 12:43 AM. |