![]() |
Metallica - St. Anger, vase misljenje, sta je bre ovo???
evo sada preslusavam taj album detaljno, i mnogo toga mi nije jasno... mislim tema mozda nije aktuelna ali zanima me vase misljenje... zasto sve zvuci onako kako zvuci... da li je mozda Bob Rock pokusao da napravi neki "boom" u svetckoj produkciji da napravi neki novi trend koji ce da slede noviji producenti... ili se jednostavno zasitio da sve radi na isti vec isprobani nacin pa se malo poigrao... ne znam... album zvuci zanimljivo ali svakako ne bih isao tim pravcem koji je Rock zacrtao... sta mislite???
poz! |
Re: Metallica - St. Anger, vase misljenje, sta je bre ovo???
Mislim da Idekius ima posebnu teoriju o ovom albumu , tako da cemo da sacekamo njegovo (opsirnije ) objasnjenje ;) :D
Pozdrav |
Quote:
Inace, Bob Rock jeste malo sulud sa experimentima... jos veci trip je iskazao na Live CD-u Motley Crue.. u pesmi Kick Start My Heart... gde u pola pesme upada nesto ultra duboko, nalik na nogu... van ritma (ili, barem ja taj ritam ne kapiram)... glasnije od cele matrice :D Zato ga i volom sto je bleskast... :rolleyes: :da: Elem... meni se St.Anger svidja.. narochito sam odvalio na onaj dobosh koji zvuchi kao sherpa ;):D... Inace, u taj album Metallice je Bob Rock uneo dosta kreacije... cak odsvirao i bass gitaru... |
Koji gadan doboš... Meni su starije stvari bolje.
Inače od Metallice obožavam pjesmu One. |
Quote:
Quote:
Quote:
Quote:
Nekako mi se poklapa naslov albuma sa produkcijom na istom, zar ne? P.S. Za re?avanje ove misterije, obavezno pogledati dokumentarac 'Some Kind of Monster'. http://www.imdb.com/title/tt0387412/ Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=05bVykooYJ0 |
Kao fana Metallice još od osamdesetih, mene album nije razočarao (većinu jest).:D
Band je prolazio kroz veliku krizu autora J.H.,(alkohol ali ne i droga kao što netko reče) i sve je to rezultiralo da čovjek napravi najemotivniji album u karijeri. Album, pjesme i produkcija su baš onakve kakve trebaju biti da opišu njegovo psihičko stanje. Meni je zvuk dobar jer je inovativan i buntovan. Ponekad je to potrebno, ipak je to metal, treba tu i tamo netko pokazati bunt. Kome treba još jedan ispeglan Metallica album u nizu?:) Mislim da će dalje albumi imati normalnu produkciju, ovo je jednostavno St. Anger i tu su htjeli izazvati šok u javnosti, istaknuti se, izazvati reakciju, sebe promijeniti, reći što misle... a i uspjeli su. Dobro, malo sam to možda idealizirao, sigurno su imali i svoju računicu sa svim tim, ipak su band koji prodaje milijune i na čiju zaradu se računa.:) Nije to album koji slušam često, ne slušam ga skoro nikako, jedina hitoidna stvar je ST.Anger, možda Frantic... Ali je sigurno album zbog kojeg ih još više cijenim, bar jer su pokazali muda i riskirali.;) |
Inace, u 2007-oj bi Metallica trebalo da snimi novi CD... produkciju ce raditi Rick Rubin. Videcemo kako ce to da ispadne...
|
Quote:
|
dobos je zakon! :hyper: udaranje u plasticnu stolicu... :D
|
Ima na www.mixonline.com nedje clanak o mic setupu za tu plocu. Genijalno.
|
All times are GMT +1. The time now is 11:07 PM. |