![]() |
Windows Vista
1 Attachment(s)
:hyper:
|
Re: Windows Vista
dobro mu je rekao covek :)
|
|
1 Attachment(s)
Jedna od najjacih fora... Sad ste me lepo nasmejali. Evo jedna stare mnogo jake fore
Attachment 1606 |
Ima jedan tip novi laptop na kojem je Vista bila instalirana odmah pri kupovini. Laptop je bijesan sa 2 Gb Ram-a i bla bla bla...
Uglavnom digne se Vista i task manager kazhe da "jede" 750 Mb RAM-a u "leru". Prema 150 Mb koje pojede "XP - stripped to the bone" Vistu mogu i djelit badava shto se mene tiche. |
Ja sam cuo da je Vista namerno pravljena da bude zahtevna, kako bi ljudi morali da kupuju nove kompjutere. Nije daleko od istine...
|
Ja sam je probao...i ne hvala..Osim lepog dizajna, nista narocito.
|
Quote:
Vistu -nisam probo, ne zelim da probam a i kad bi hteo ne bi imao gde sem ako ne prodam bubreg ;) |
He, he... ista pricha kao svojevremeno sa XP - Win 98...
Ljudi su XP u to vreme instalirali na mashine sa 128-256 ram-a i pljuvali ga... Danas retko, reeeetko ko koristi win 98.... Kroz izvestan period, svi ce kupovati vishe ram-a i instalirati Win Vista... Kad chika Gates resi da je nesto standard, onda je standard. Podrska za Win XP ce se polako gasiti, a za Vistu razvijati... tocak istorije :D... Uopste me ne bi chudilo da neka od narednih verzija npr. Nuenda ne radi na Win XP, a radi na Win VIsta, kao sto je to bio sluchaj sa Cubase SX 1, koji je radio na Win XP, ali ne i na Win 98... Zivi bili, pa videli ;) |
Ziva istina. Pa Gejts je inace presudio sta ce biti standard Blue Ray ili HDDVD... :(
|
All times are GMT +1. The time now is 09:12 PM. |