![]() |
Preporuka za odličan album...
RAW ARTISTIC SOUL ? YOU GOT RHYTHM ? ALBUM
Produced by Phil Kullmann 2007 http://www.rawartistic.com/data/imag...nt_260x260.jpg zaista jedan od boljih albuma koje sam čuo u poslednje vreme.u pitanju je funky-acid jazzy house.poslu?ajte !!! mogli bi moderatori da stave za sticky pa da ljudi preporučuju dobre albume koji stvarno zaslu?uju veliku pa?nju. |
Re: Preporuka za odličan album...
da znas da ti je to dobra ideja....
ne moraju biti samo novi..evo nesto malo starije poslusajte Jazzmasters od Paul Hardcastle , odlican smooth jazz genijalna produkcija! |
to je u stvari 6 posebnih albuma ja imam 5-ti i po koju stvar sa ostalih, poslusajte bilo koji od tih 6!
|
da,slažem se da ne mora biti novijeg datuma..meni je ustvari zanimljivo pronaći nekog novog izvođača kao što je meni ovaj RAW ARTISTIC SOUL bio prijatno iznenađenje..
|
Sinoc sam kod prijatelje poslusao nesto, sto sam ranije, nazalost, propustio. Ali, celo vece, pa i danas ostao sam pod utiskom muzicara "naturscika" koje je tim povodom Ry Cooder okupio...
Dakle, poslusajte Ry Cooderov JAZZ! Tako se zove album. Jeste matoro, ali zvuci nenormalno! |
Keziah Jones - "Bluefunk is a fact" - Iz proslog veka , ali izuva!
|
Ja slusam i uzivam!
Merlin - Burek |
prodpostavljam da su ovi stariji ovo vec preslusali x puta:D ;) ali ako se neko "provukao" i za nas mladje obavezno treba poslusati par domaćih albuma
time-time (Dado Topić) idoli-odbrana i poslednji dani, ovo je po meni jedan od najboljih domaćih albuma pored filigrana i sunčane strane ulice...ako neko kojim sličajem ovo nije čuo, neka mi se javi, da mu pošaljem...ne vjerujem da će se Vlado Divljan ljutiti:D ;) |
Quote:
|
Stormwatch - Jethro Tull :D
|
All times are GMT +1. The time now is 08:50 PM. |