Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Obavestenja (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=82)
-   -   Novi hosting (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=17078)

diviner 15-02-2007 07:19 PM

Novi hosting

Svim posjetiocima, prijateljima foruma, dragim gostima se izvinjavamo sto ovih dana nisu mogli posjecivati njihov, nadamo se, omiljeni forum.

Naime, vrsili smo transfer kompletnog rumski sajta i foruma, i ispostavilo se da ima izvjesnih nekompatibilnosti izmedju nase, moram priznati, jako neoptimizovane i ogromne baze (koja je kroz ovih par godina translirana i "punjena" kroz vise foruma, portala, stripta, update-a) i novog hostinga, koja se ogledala u izuzetno otezanom dizanju baze kompletnog foruma.

Zahvaljujuci vlasniku i administratoru hostinga host011.com, naucili smo mnogo toga, dobili savjete oko optimizacije i reparacije baza,izmjenu putanja, i poslije mnogo gnjavaze i nervoze (izvini Gorane :) ), bezuspjesnih pokusaja, konacno uspjeli, nadamo se, sve da sredimo i dovedemo na svoje (ostao je jos glavni sajt da se sredi, ali cemo i to ovih dana zavrsiti). Hvala jos jednom Goranu i svaka preporuka za hosting na njegovom serveru koji je kao sto vidite brz, "okretan" (nalazi se u njemackoj, tako da svi koji su recimo u HR u BIH su na istom backbone-u pa ce tako imati vjerovatno cak i brzi pristup) , i usluge i servisi na istom na visoko profesionalnom nivou. Nadamo se da ce ga i ubuduce pratiti ovi atributi (posebno kada znamo za podatak da se rumski sada tamo nalazi :mrgreen: ).

S obzirom da evo pustamo forum u rad, molimo da se bilo kakva nepravilnost u radu (a vjerovatno ce biti onih sitnih, jer tek sve trebamo da finaliziramo i dovedemo u red), a posebno neke vece greske u radu foruma, kojih ipak ne bi trebalo biti, sto hitnije prijavite ovdje, kako bismo reagovali sto prije i otklonili ih zajedno.

Za kraj, malo iznenadjenje u vidu dva stara zanimljiva topica u sekciji "Pricaonica" (bacite pogled ;) ).

Tomislav 15-02-2007 09:05 PM

Re: Novi hosting

Drago mi je da su problemi rješeni.

pozdrav :) i hvala na trudu da nam vratite omiljeni forum!!

ANITA 15-02-2007 09:09 PM

Quote:

Originally Posted by diviner
Za kraj, malo iznenadjenje u vidu dva stara zanimljiva topica u sekciji "Pricaonica" (bacite pogled ;) ).

Bacila sam pogled i nisam ni?ta prona?la. :hyper:

diviner 15-02-2007 11:41 PM

Nevjerovatno :hyper:..

Gore pomenutom covjeku sam rekao za problem sa samim subdreamerom (glavni sajt je baziran na tom sada vec zastarjelom portalu, koji izgleda nije skroz kompatibilan sa novijim php i mysql servisima), znaci Goranu, i covjek, dok sam ja bio na fudbalu (rekreaciji) uzeo, sjeo dva sata, dobro pogledao sve skripte, radio, i SREDIO (pri tom nece nadoknadu za to)!

Gorane HVALA!

Znaci kome je potreban ekstra kvalitetan hosting i ekstra usluga (na kome je i rumski hostovan):

www.host011.com

Kod nas, EVIDENTNO boljeg nema.

idekius 16-02-2007 12:04 AM

Ovo mi lichi na reklamu? Mozda bi mogla da se pokrene raspravica u moderatorskom delu, ako i njega nisu upgradeovali? :rolleyes::cool::rotfl:

Dexxy 16-02-2007 12:13 AM

:rotfl:Ma nije reklama....samo EPP....

diviner 16-02-2007 12:21 AM

E nemate pojma koliko nam je covjek vremena ustedio...ovo je prije nadoknada, ako to uopste moze da mu nadoknadi ulozene novce i sate u ZNANJE, pa zatim tih 2 sata koje je ulozio da nam pomogne (pri tom nismo uopste trazili da nam reprogramira skripte).

Da ne pominjem da covjeka prije svega ovoga ni vidio ni cuo !

bole 16-02-2007 12:49 AM

meni brzi rumski... definitivno ..

poz...

boggy 16-02-2007 12:52 AM

Quote:

Originally Posted by diviner
E nemate pojma koliko nam je covjek vremena ustedio...ovo je prije nadoknada, ako to uopste moze da mu nadoknadi ulozene novce i sate u ZNANJE, pa zatim tih 2 sata koje je ulozio da nam pomogne (pri tom nismo uopste trazili da nam reprogramira skripte).

Da ne pominjem da covjeka prije svega ovoga ni vidio ni cuo !

Diviner, dobro je da ima takvih ljudi... nista drugo necu da dodam..

pozdrav

bogi

idekius 16-02-2007 12:58 AM

Tja... i kod mene forum definitivno brze radi...
Ja sam na kablu... ali... razlika postoji i vidljiva je...

All times are GMT +1. The time now is 09:58 PM.