![]() |
Violet BLACK KNIGHT VS Ostatak sveta
Vidim da ima par zainteresovanih za Violet mikrofone...pa dozvolih sebi da postavim par fajlova na uporedni test:
VIOLET BLACK KNIGHT RODE NT1 SE 2200A SE Z3300A NEUMANN U89 Fajlovi su preuzeti sa Gearslutz-a, a snimano je kroz Focusrite Octopre. |
Re: Violet BLACK KNIGHT VS Ostatak sveta
Hvala Manley!
Violet mi zvuci super. Malo je nekako definisaniji (po meni) neumann, ali cene kazu svoje. SE su mi toliko neprijatni da me glava boli. Ni Rode mi se nikako ne dopada. Hvala jos jednom |
uzmi u obzir da nije pri svakom snimku stajao na istoj razdaljini od mikrofona....to se najbolje vidi kada se signal obradi, EQ i Comp i pusti sa muzikom zajedno, ali slazem se sa tobom da je sirov snimak odlican i da moze dobro da se obradi
|
iskreno... svi osim neumanna i violeta mi zvuce kao da im je potrebno dodatno sredjivanje u mixu... a violet mi izlazi kao pobednik... stice se utisak da violet najbolje leze u mix i koja god intervencija sa eq da se odradi da ce i dalje zvucati dobro i skladno, dok za druge (osim neumanna) to ne bi mog'o reci :confused:
|
Meni se ipak najvise svidja neumannova "slina". Mada crni vitez je potpuno dobar, nema sto.:hyper: Pogotovo za te pare..
|
violet i neumann mi nekako zvuce najprirodnije. glas za violet! hvala manley na testu!
|
Quote:
|
he he he he ...... super je test ...... jeftina roda je praaaavaaa :D
DA , ovde Violet lepo zvuci , doduse ne tako smooth kao Neumann .... ali stvarno zvuci vrhunski za 350 e ..... vrh ! Nego ....taj Amethyst ....... :rolleyes: :D Pozdrav |
Amethyst je NEVJEROVATAN!
|
Quote:
Daj izorganizuj kad si slobodan da svratim na slusanje ...... Pozdrav |
All times are GMT +1. The time now is 05:59 PM. |