![]() |
Malo se ponovio...
1 Attachment(s)
Sto kazete tu na forumu, "da se pohvalim malo"....
Danas stigao SMART RESEARCH C2 Compressor. Bila dobra cena, a nov, pa nisam mogao da odolim! Sutra prikljucivanje... Onaj odozgo (stoji na SSL EQ i PRE Amp racku..) |
Re: Malo se ponovio...
Ima se, moze se :D
|
Sa srecom...:)
|
welcome to da club :) fenomenalno radi, redukcija ludilo, crush mode je haos za midrange, javi utiske kad ga provozas :D
pozz |
od sad cim neko spomene neku marku za koju u zivotu nisam cuo, automaCki cu da mislim da je vr' :hyper:
|
ma to si sve slikao samo zbog ssl eq-a.. :cool:
da ga koristish samo u humanitarne svrhe! podari tog dobrog zvuka ljudima.. daj im razloga da nastave da slushaju tu artikulisanu buku, odbegli choveche.. i vrati se kao mesija u srbiju il "poshlji nam malo peciva".. :) pozdrav |
Quote:
Hajde bas posalji utiske , a mozda i da ga " nalepis " na nesto da ga vidimo na delu , jer nekako sve sto sam do sada cuo nije nista sto se ne moze dostici mnogo prizemnijom opremom .... iskreno da ti kazem , jedva cekam da cujem nesto da me ubedi u suprotno i da ta tema prestane da me proganja ..... Pozdrav |
Ajde bas cu da vidim,...imao lik pored mene (Grant Nelson), super je radio...prosle nedelje bio Oasis producent u glavnoj sobi miksao neki novi gitar band. Doneo ga za miks, sve su terali kroz njega...
Nije mi bio o glavu, ali u pola cene, (!) i 10 meseci na rate bez kamate |
Quote:
|
ma da, sve, mixbuss, grupe, solo tracks... mene recimo odusevljava na vokalima, ili recimo kontrabas za added sustain, do 15db redukcije, a pliva kao krema, ne osetis ga... a mozes i da ga koljes sa crush mode-om : gitare, drums... mega je stvarno
|
All times are GMT +1. The time now is 12:25 AM. |