![]() |
Dokle vise sa plagijatima...
2 Attachment(s)
evo slusam Ogijev album (ne od naseg uvazenog moderatora :mrgreen: ), dodje jedna pesma na red i vidim ja nesto mi poznato, poslusam opet i .. a-ha.. bonus track (ili sta je vec)od george michael-ovog "songs from the last century"... ne cela pesma, al skinut uvod..
stvarno mi vise nije jasno cemu sve to? bar od o. radivojevica sam ocekivao neku svezinu i nesto potpuno originalno i dobro.. sto i jeste, al ovim je totalno "uflekao" moje generalno misljenje o celom albumu.. ko zna, mozda postoji i jos neki "plagijat"... :confused: u prilogu: 1.mp3 - originalni fajl sa GM albuma (ili sam jedan od retkih koji ima taj bonus instrumental) 2.mp3 - o. radivojevic (pocetak pesme "ne dam nikom da te dira") prosudite i procenite sami |
Re: Dokle vise sa plagijatima...
[/quote]
Pa sta se cudis, zar nije imao najboljeg ucitelja za "pozajmljivanje" - Bregu?:rotfl: |
Re: Dokle vise sa plagijatima...
Preslikano... Mozda je cover:mrgreen:
|
Re: Studijski muzicari.... prava
Jer moze neko da mi objasni kako je moguce da Bregovic uzme rumunski instrumental poznat kao Seva, napise neki nebuloza tekst na njega, prekrsti ga (bez popa) u Kalasnjikov i prijavi ga kao svoju kompoziciju. Cak je potpisan kao autor u filmu Borat gde ima cak 5 ili 6 numera ukljucujuci Sevu (Kalasnjikov). Kako da niko iz SOKOJ-a ne reaguje? Ili sta je sa Rumunima? On je dva puta prodao tudju kompoziciju, prvi put u Underground i sada u Borat-u.
s.:confused: |
Quote:
|
Jedna elementarna stvar! Morate da shvatite razliku izmedju Autor Muzike i Kompozitor.
Ajde Vrach! |
Quote:
PS sto ne spavas u 5 ujutro?? e Lacky? |
Naprimer radis muziku za film. Pa ti Rock bend odsvira Turski mars, jer ti radi i jos neke stvari napabircis cak i gotove i uradis mozda sam neke atmosfere.
E pa burazeru zna se ko je kompozitor a ti si autor muzike. |
Quote:
.... sad si i mene uspeo da zbunis ... ajd' malo detaljnije objasni .... Pozdrav |
Quote:
bas vala! ? :( :confused: a ko je pricao o muzici za film? |
All times are GMT +1. The time now is 06:19 AM. |