|  | 
| 
 Andjeli 3 (R'N'R uzvraca udarac) Kako vam se chini muzika? :) Ja sam doduse chuo samo valjda "Let 3"... Ono: "...telo moje, bela ladja, u srce te gaaAAadja..." :rotfl: to me je stvarno nasmejalo do suza :rotfl: | 
| 
 Re: Andjeli 3 (R'N'R uzvraca udarac) ja sam ostavio link za pesmu "splavovi" ali izgleda da niko nije preslusao :) | 
| 
 Re: Andjeli 3 (R'N'R uzvraca udarac) Quote: 
 samo nek' se okrece turbina.." :rotfl::rotfl::rotfl::da: | 
| 
 Re: Andjeli 3 (R'N'R uzvraca udarac) a da ... :] | 
| 
 Re: Andjeli 3 (R'N'R uzvraca udarac) Quote: 
 | 
| 
 Re: Andjeli 3 (R'N'R uzvraca udarac) meni se svidja! i peroviceve kompozicije, i songovi i kompletan zvuk mi je sasvim pristojan i ugodan za razliku od drugog dela. pogledao sam film vise puta u vise bioskopa i utisak je bio konzistentan... | 
| 
 Re: Andjeli 3 (R'N'R uzvraca udarac) Mixano u studiu Pink 2. Nisam nista cuo, slucajno imam informaciju! | 
| 
 Re: Andjeli 3 (R'N'R uzvraca udarac) Meni je najbolje kad se Dorijan istripuje i zapeva onu "Marinaa"  valjda se tako zove? neverovatno koliko se cuje duh tog vremean u pesmi odlicno | 
| 
 Re: Andjeli 3 (R'N'R uzvraca udarac) O Andjelima(prvi deo je simpatican) sve najgore i kod mene izazivaju odredjenu vrstu gadjenja ,i to kao rnr uzvraca udarac zvuci tuzno i pateticno pogotovo kad se pogleda uopste kako je sve to nastalo(inace nasi filmovi zadnjih godina su blede kopijice nekih dobro prodavanih stranih filmova) i zbog cega(zaradjivanja dosta para po starim dobro ispitanim recepturama koje se inace koriste u svim sferama nasheg zivota ,od politike do muzike).Ali ko voli nek izvoli .:) | 
| 
 Re: Andjeli 3 (R'N'R uzvraca udarac) A ako neko hoce da slusa pesmu na temu splavova neka nadje Novicu Zdravkovica ,tugaljivi glas ,kor prica i riddim u pozadini koji vas tera da mrdate nogama   old school | 
| All times are GMT +1. The time now is 04:05 PM. |