![]() |
Pomoc oko Duende-a
Bilo bi nam od koristi,normalno ako ti ne predstavlja veliko cimanje, da pitas neke ljude iz tvog okruzenja( u koje imas poverenje) koji su stvarno probali Duende,sta stvarno misle o toj Dsp platformi. Jednostavno znam vec desetak ljudi koji to zele da pazar. Pa bi nam bilo od velike koristi da nam neko iz prve ruke ( a ti si bas na izvoru), potvrdi ili demantuje dali stvarno ima smisla pazriti Duende!
|
Re: Pomoc oko Duende-a
Quote:
lik kod nas ima Waves plug ins..Duende niko nije pazario jos. Ima puno da se cita na Gearslutz.com Takodje, izasao je odlican test u najnovijem Sound On Sound-u...u kome su ga nahvalili. Kazu da ima veliku latenciju ako ga koristis u live situaciji, ali on nije predvidjen za to, nego za miksanje. I SSL preporucuje da se radi bounce, kad napravis zvuk. U ovoj 1.0 verziji nemoze da radi off line bounce, ali bice moguce uskoro...i to ce opet biti u real time-u! Pogledacu sta jos ima pozdrav |
E hvala ti,nego cisto sam zainteresovan sta misli neko ko je stvarno probao, jer ovi iz Sound On Sound-a mi nisu bas uvek pouzdani oko kritika pojedinih uredjaja.
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
http://gearslutz.com/board/showthread.php?t=78107 |
Quote:
Kakvo bouncovanje ???? Zasto ?? Objasni mi ovo bolje ? I zasto off line i real time ..... ovo me zanima ???? Pozdrav |
Quote:
bas cu da pogleam (i prepisem ) sta su mrmoti napisali, pa cu okaciti... |
Quote:
|
Quote:
prosledi utiske, izgleda da ima puno interesenata... |
All times are GMT +1. The time now is 11:11 AM. |