![]() |
Sta radis kad ti treba neki akord?
Napisao si ovde negde, da sviras samo sa dva prsta, pa me interesuje sta radis kad ti zatreba neki akord? Jel' mozda zoves Bozu u pomoc? :skeptik:
Snoop |
Re: Sta radis kad ti treba neki akord?
Quote:
To sa dva prsta nije daleko od istine...mislim, nisam od onih koji sedne za klavijaturu i kaze: "ajde idemo is C , pa navalim!" mogu sve da "nacrtam" i polako da nadjem sta mi treba. Ali uglavnom je frka sa vremenom i ako je nesto komplikovanije, zovem session sviraca - u mom slucaju Oggie B (klasnicno obrazovan, akademija, itd..plus DJ) i on mi odradi sve za sat vremena bas onako kako hocu...Onda ja posle jos to doterujem, menjam pomeram itd. bas linije i razne "kucalice" seq, sam radim..lakse mi nego da objasnjavam... a i ritmicki mogu bolje to da uradim jer sam bas u fazonu. Bozu (ako mislimo na istog) ne zovem nikad...koji je on pa keyboard player? A i vidim ga jednom u 100 godina |
Quote:
|
Quote:
Igi |
Quote:
Quote:
Snoop |
Quote:
|
A ako negdje treba da se zadimi?;)
|
nenene, ne svira pitchbender kad vata akorde... tad ipak obe ruke (4 prsta) cine tetrakord! ... pitcbender samo kad solira! ;)
|
ma ne ne pitchbender gura nosem :D
|
Quote:
Nekada je vrlo malo vremena dato da se uradi sve, pa to ustedi vreme... nemam problem sa tim - dokle god covek odsvira sta mu ja kazem, dobro je! |
All times are GMT +1. The time now is 11:15 AM. |