![]()  | 

Rumski nastupi @ Exit 06 

Evo prvi put sviram s bendom na Exitu, pa navratite. Najvjerovatnije smo tamo 8.7. oko 22:30h (iako na webu od exitfesta pise 7.7. ali stalno se predomisljaju). 
	:) Edit by admin: evo malo organizovanijeg spiska...po redosledu nastupanja... 6.7. Jan Nemecek (puRe) - 22:00-22:45h @ DJ Superstar stage Movin' House (mhz) - 00:00h @ VIP Stage Marko Milosavljevic (MarkoM) - 03:00-04:00h @ DJ Superstar stage 7.7. Alogia (Lordring) - 21:45-22:30h @ Metal Hammer stage 8.7. Elemental (Shot) - 22:30h @ Hip-Hop stage Hetera (Lordring) - 23:30-00:00h @ Metal Hammer stage  | 

Re: Naletite na Exit...sviram tamo... 

Pa kad ce se to znati tacno? 
	Ja sam juce dobio brosuru Exita, gde pise da ste 7. isto kada i Massimo, koga bih isto rado slusao. Vas sam slusao tek skoro i mnoooogo mi se svidja. Odlican ste bend i zaista bih voleo da budem prisutan iako sam ove godine vec otpisao Exit, ne znajuci za vas i Massima.  | 

takodje , posto jan nece da pomene :p  mi elektronicari pustamo muziku... 
	http://www.exitfest.org/index.php?op...954&Itemid=355  | 

Ajde onda i ja da se oglasim :) 
	Movin'House, chetvrtak 6.7. u 00h, VIP Stage.  | 

ajmo ljudi neko okupljanje tada!!! 
	Shot, jel ti treba nocni vodic po Novom Sadu? :)  | 

Quote: 

pozdrav iz NS...:da:  | 

Quote: 

| 

Quote: 

Mi smo defintivno 8.7. tamo, iako drugacije pise na sluzbenim stranicama. Ne znam zasto to ne promijene na stranicama :confused: Sto se mene i okupljanja tice, bit cu knap s vremenom. Racunam da cemo doputovati 8. u NS oko 19h i vozimo kuci vec sutradan oko podneva.  | 

Kad se već reklamiramo :) 
	07.07. 21:45 - 22:30 Alogia (@Metal Hammer Stage) 08.07. 23:30 - 00:00 Hetera (@Metal Hammer Stage)  | 

lordring, u kakvoj si vezi sa Heterom? 
	 | 
| All times are GMT +1. The time now is 12:28 PM. |