![]() |
Rumski nastupi @ Exit 06
Evo prvi put sviram s bendom na Exitu, pa navratite. Najvjerovatnije smo tamo 8.7. oko 22:30h (iako na webu od exitfesta pise 7.7. ali stalno se predomisljaju).
:) Edit by admin: evo malo organizovanijeg spiska...po redosledu nastupanja... 6.7. Jan Nemecek (puRe) - 22:00-22:45h @ DJ Superstar stage Movin' House (mhz) - 00:00h @ VIP Stage Marko Milosavljevic (MarkoM) - 03:00-04:00h @ DJ Superstar stage 7.7. Alogia (Lordring) - 21:45-22:30h @ Metal Hammer stage 8.7. Elemental (Shot) - 22:30h @ Hip-Hop stage Hetera (Lordring) - 23:30-00:00h @ Metal Hammer stage |
Re: Naletite na Exit...sviram tamo...
Pa kad ce se to znati tacno?
Ja sam juce dobio brosuru Exita, gde pise da ste 7. isto kada i Massimo, koga bih isto rado slusao. Vas sam slusao tek skoro i mnoooogo mi se svidja. Odlican ste bend i zaista bih voleo da budem prisutan iako sam ove godine vec otpisao Exit, ne znajuci za vas i Massima. |
takodje , posto jan nece da pomene :p mi elektronicari pustamo muziku...
http://www.exitfest.org/index.php?op...954&Itemid=355 |
Ajde onda i ja da se oglasim :)
Movin'House, chetvrtak 6.7. u 00h, VIP Stage. |
ajmo ljudi neko okupljanje tada!!!
Shot, jel ti treba nocni vodic po Novom Sadu? :) |
Quote:
pozdrav iz NS...:da: |
Quote:
|
Quote:
Mi smo defintivno 8.7. tamo, iako drugacije pise na sluzbenim stranicama. Ne znam zasto to ne promijene na stranicama :confused: Sto se mene i okupljanja tice, bit cu knap s vremenom. Racunam da cemo doputovati 8. u NS oko 19h i vozimo kuci vec sutradan oko podneva. |
Kad se već reklamiramo :)
07.07. 21:45 - 22:30 Alogia (@Metal Hammer Stage) 08.07. 23:30 - 00:00 Hetera (@Metal Hammer Stage) |
lordring, u kakvoj si vezi sa Heterom?
|
All times are GMT +1. The time now is 04:56 PM. |