![]() |
Re: Za?to Rumski ?teka???
E, sta se sad dogadja sa forumom??!! Napisah dva posta, a oni umesto da odu na kraj idu na pocetak threada. A 'New post' je neupotrebljiv
|
Za?to Rumski ?teka???
Već desetak dana imam stravičnih problema sa pristupom sajtu!
Iako imam sasvim solidnu wireless vezu, učitavanje stranice traje po dva minuta!!! Napominjem da imam uredno odr?avan sistem na ma?ini za Net, oči?ćen od virusa i sličnih sra... Svim ostalim Internet stranicama pristupam najnormalnije!!! ?ta da radim? Ovako se ne mo?e... |
ista stvar je i kod mene :(
takodjer, (pre)cesto dobivam database error |
I kod mene...sve stranice se otvaraju bez problema ali Rumski bar minut...
pozz |
Re: Zašto Rumski šteka???
Verat.NET :mad:
Sta vise oni su mojoj firmi nadprovajder, link ka svetu jako dobro radi, ali izgleda da su im hosting serveri u ogromnom zagusenju. :banghead: |
takodjer steka....danas sam zbog toga 3 puta postavio isti post...smrzne se svako malo...
|
Re: Zašto Rumski šteka???
privider .... :(
zaista, doslo je vreme promene, i da uzmemo neki pravi ozbiljni provider |
Quote:
|
Stvarno je Verat s...e.Web mail im je takodje ocajan a podrska drska i uglavnom pravdaju ceste padove sistema.
|
Popizdeh vise, ima dana kada uopste nece da mi otvori Rumski, a nekad kad otvori (na jedvite jade) i kad hocu da postujem nema sanse...danas sam pokusavao 6 puta da posaljem post i nista, jednostavno ne moze da nadje stranicu i kraj. Imam ADSL liniju tako da sa te strane stvarno nemam problem, i zato sumnjam da host (ko god da je) za Rumski pravi sranja....ima li nade da se to resi nekako?
|
All times are GMT +1. The time now is 11:29 AM. |