![]() |
studio klinika 3
xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
Quote:
|
Re: studio klinika 3
Taj covek je neumoran.Godinama pokusava da se bavi edukacijom!
|
Sandro me je naucio pameti - Ne poklanjaj drugom Rackovicevu knjigu!:) To ce biti slucaj sa ovom!
|
Ja imam VOL2 i nisam bas odusevljen. Mnogo tu gresaka ima (ne mislim slovnih:mrgreen: ), pogotovo iz oblasti akustike. Ipak, korisna knjiga,ako znate sta izbegavati
|
Quote:
iz knjige san dosta nauci i volin nacin na koji vladimir pise. nego, kojih ima gresaka? |
Ima vas dosta na Rumskom koji dobro znate engleski i sa malo strpljenja i svrljanja po netu mogli bi sastaviti za veoma kratko vreme bolju knjigu namenjenu pocetnicima pa i za naprednije konzumente audio ing.
To bi cak mogli da pokrenete zvanicno npr. pod pokroviteljstvom rumskog! |
Quote:
a sto se tice pisanja novih knjiga, citirat cu vladimira: Quote:
eno, ga covik sad pise za neke strucne casopise, a mnogi su od njega mogli i ode na forumu puno naucit, da je bilo vise medjusobnega postovanja i uvazavanja. :skeptik: |
Ma nije nikakvo pljuvanje! Nego mi se cini da ovde ima ljudi koji dobro barataju materijom, i cinimi se(jer su mi u par navrata pomogli oko nekih stvari)da bi mogli de urade tako nesto, po meni na interesantniji nacin(da ne kazemi strucniji)!
Kao sto si ubacio u drugi quote.Editovacu prvi post nisam mislio da prozivam nego vise kao predlog! |
Knjigu nemam , u principu uzimam sve sto god izadje .
U vezi Vladimira , naravno da niko nije savrsen . Ali se plasim da savrsenog ne bi ni razumeo . Pozdrav ... |
Da, stilski se i meni svidja, vrlo je pitko i razumljivo. Ali, kad je pitao jednog naseg poznatog i vrlo obrazovanog producenta da mu bude recenzent, ovoj je pitao
- Kolega, sta ste vi zavrsili? - Pravo - Pa, sto se ne bavite advokaturom? Mislim, mozda je preterano, jer covek je stvarno entuzijast, ali iz inzenjerskog ugla ima prilicnih prropusta. Ono sto mi je najupadljivije ostalo u secanju (nisam je citao jedno 2 godine) je deo gde objasnjava akusticku obradu rezije koji je potpuno pogresan. Iza monitora zivo, iza glave snimatelja skroz mrtvo, difuzora ni u najavi. Takodje, plozaj monitora je nesto sumnjivo bio objasnjen. Kad mi vrate knjigu potrazicu jos 'dlaka u jajetu' pa cu pisati. Naravno, kupicu sigurno no3, jer smatram da takve poduhvate treba podrzati, a i iz no2 se ipak imalo i sta nauciti |
All times are GMT +1. The time now is 11:15 AM. |