![]() |
Korg PA80
Po nagovoru mnogih, pa i nekih sa foruma, kupio sam PA80. Idu hladni zimski dani, treba zaraditi nesto:D
U najmanju ruku sam razocaran. Sve ono sto sam pre mislio o spravi na zalost, i dalje stoji. Operativna, editabilna, ali zvuk aranzera......:( :( . Ajde, da uzmem i taj flash, da usemplujem bubanj i bas, ali efekti - uzas. Posle rolanda mi ovo stvarno ne obecava. Tanko, usiljeno...... Elem, ako ima neka dobra dusa da me ubedi u suprotno, neka mi posalje neki user drum kit, i par stylova na studiooff@nst.co.yu, ja cu vratiti sve sto sam do sad dobio, mozda nekome zatreba. Hvala |
Re: Korg PA80
Reci mi za koju vrstu muzike opremas Korga?
|
ja hocu da kupim isti,ali sam takodje cuo price da nije bas nesto...
|
ja treba da ga opremim za grand show, i zabavnu muziku..
|
Baza ce mi biti jedan fin restoran gde se svira nostalgija, domaci, malo i strani pop, ali i dosta staro-gradske muzike. To mi je i najveci problem. Na rolandu su mi ti polu-'akusticni' aranzmani jako prijatno zvucali. Imam osecaj da ce kad krenem sa PA80 neku tamburasku pesmicu, poceti da ispadaju viljuske gostima koji veceraju:(. Treba mi naravno i par 'onih' klasika- tezga ritmova, zlu ne trebalo, ali za to me bas nije previse briga kako ce zvucati:)
Te grand varijante ne sviram (jos uvek:D ), ali mislim da je za to dobar. Za neke mekse,suptilnije stvari mi je problem |
Ne znam sa kojim Rolandom ga poredis, ali su meni tvoji komentari, najblaze receno, malo cudni!
Ako hoces pokusaj sa Real Drum opcijom, na koju se nama "Grandovci" obicno zale i zele da je vrate nakon kupovine, jer im zvuci "ko da im svira ziv bubnjar", pa im to smeta! Mozda je tajna u tome... |
Quote:
|
Quote:
|
E ljudi, nisam otvorio ovu temu da me napusavate zato sto mi se vise svidja roland, nego da mi neko pomogne, ako hoce i moze. Ja sigurno ne bih ostao duzan. Imate brate temu http://www.rumski.com/forum/showthre...t=12520&page=2 pa plujte po Rolandu do mile volje, a ako je neko voljan da mi posalje bilo sta dobrozvucece za PA80, bicu mu zahvalan
Pozdrav |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:40 AM. |