![]() |
Logic Audio Platinum 5.1.3
Zdravo svima!
Jel moze neko da mi pomogne.Logic neche da startuje kad shtikliram u Audio Hardware and Drivers ASIO drivers.Kad shtikliram ASIO i startujem program program pada.Chemu je frka?Inace imam P4 Celeron 2.4 1 Gb DDR Hercules 16/12 FW Sound Carta.Molim vas pomagajte! Hvala! |
Re: Logic Audio Platinum 5.1.3
:skeptik: Zar mo?e na PCu da radi Logic Audio Platinum 5.1.3 ?! :zbunjen:
|
zar ne rade do 5.5.1 na PCu?
|
Zadnja verzija 5.5..1
Probaj da sa onim "PlgEnabler"-om disablujesh DX instance Waves paketa. To je uobichajen razlog pucanja LAPa te generacije. |
Prvo je program padao kad pochne da uchitava Dx pluginove pa pomochu Plgenabler sam disablovao neke od plugine i startirao je.Znash da moguche je da je to problem?Hvala Boskovic.Probachu da vidim!
|
nije "moguće", nego sigurno LAP pada ako su mu enablovani DX Waves....znači samo ih isključi kako ti je rek'o Bo?ković (nije d?abe super administrator)
|
Iskluchio sam sve pluginove i opet neche da startuje.Kad pochne da uchitava ASIO Hercules 16/12FW ASIO program pada.Ne znam shta moze da bude problem.Moguche da je zbog toga shto kompjuter mi je za formatiranje.Pun je advera i sl.Hvala svima na pomochi!
|
Hmm, probaj da reinstalirash Logic
|
Moguce da si instalirao ver. 5 waves paketa.. to kad se instalira Logic puca obavezno... napomenuo sam ovde u vise navrata da se pazite 5-ice i da je ne instalirate ako radite sa Logicom...
p.s. potrazi 5.5.1 verziju Logic-a.. pozdrav! |
loadedmutha
zanima me... je li ima? mo?da XP service pack 2? |
All times are GMT +1. The time now is 08:54 AM. |