![]() |
Mackie Onyx
Sta mislite kako rade ovi mixeri (sa dodatnom karticom) i PC?:confused:
Jel ima neko iskustvo ili teorijsko znanje, treba li imati i audio karticu u PC-u ili samo firewire prikljucak? Cini se da je izazovno?????;) http://www.mackie.com/products/mixers/index.html |
Re: Mackie Onyx
Cini mi se da za iste, ili mozda i nesto manje pare, moze da se nabavi TASCAM FW-1884
A ima dosta prednosti u odnosu na Mackie. E sad, mene zivo zanima da li neko ima iskustva sa oviom spravom, i kako se kotira u odnosu na gore pomenuti Onyx? |
Quote:
Ako se uzme i firewire opcija onda ne treba imati dodatnu audio karticu jer su onda inputi na mikseru zapravo audio ulazi za snimanje i sve to preko firewira na kompjuter i peglaj Mi?ko:) . Ja osobno ba? i nisam ne?to odu?evljen koncepcijom Tascama i njegovim mogučnostima ali ako razmi?lja? o toj varijanti pogledaj jo? i Yamahu 01 x koja je negdje oko cca 1200 eura i meni u nekoj home varijanti za sada radi jako dobar posao. Pozdrav. |
Meni se Onyx jako svidja koncepcijski kao mixer, voleo bih da uzmem onaj 1640 nekad
|
Moras imati zvucnu zbog ASIO protokola (ukoliko, a cisto sumnjam, Mackie to vec nema).
|
Quote:
|
Onda je stvar jasna. Ne treba ti zvucna kartica.
|
:D :D :D
|
A kako radi taj onyx u usporedbi sa digitalnom yamah-om (01V96) ili recimo Allen&Heath PA (analognom) serijom? Preptostavljam da je behringer digitalac daleko ispod.
Zanima jednog mog frenda, a ne znam što mu reći. Treba mu za živu svirku i ponekad za snimanje. Tenkiju! |
Quote:
Stvarno me zanima jer meni izgleda jako primamljivo... Od motorizovanih fadera, kompatibilnih sekvencer kontrola, 4 MIDI-ja, LCD screen funkcije itd... sve mi deluje optimalno. |
All times are GMT +1. The time now is 02:04 AM. |