![]() |
Yamaha 02R
Danas sam postao ponositi vlasnik ove sprave!:) Ne znam nista o njoj, niti kako da je sad prikljucim na Lunu! Ima li ko iskustava?
|
Re: Yamaha 02R
1 Attachment(s)
Evo sprave, a posto je polovna nisam dobio ni usb kabel za nju. Gde sad to iskopati?
|
Bravo, bravo bravooooo
Ako imas Adat ex na luni, onda ga prikljuci opticki. A za pocetak povezi midijem, da br imas dobar remote. Kol'ko para? |
Ljudi, pomagajte, pojavio se najjaci problem civilizacije - kabel. Imam kabel PC to Host, gde je na jednom kraju 9-to pinski Host, a na drugom redovan serijski, a da bi se prkljucio na PC treba mi USB. Onda sam kupio kabel USB to RS-232, i onda shvatio da to ne radi, da mi treba USB to RS-422 koji bi mi konvertovao PC to Host....a sve zato sto ne mogu da nadjem kabel koji povezuje Yamahu 02R sa racunarom. Ni na net-u ne mogu da se snadjem. Razume li se neko u kablove?:(
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Quote:
|
Bez obzira na midi, treba mi Host to USB kabel da bi izvrsio upgrade operativnog sistema 02R i cim se on ukljuci, mikseta ga odmah prepozna. Taj kabel pretvara miksetu u ekserni hardwer racunara, bar sam tako ja razumeo i onda u kombinaciji sa Nuendom to sve sljaka fantasticno. Jedva cekam da poukljucim one efekte sa Yamahe, a UAD-ove da cuvam za najfinije stvari.
Moracu da kontaktiram nekog od Yamahinih distributera za taj kabel. :rolleyes: |
Quote:
|
KOliko se ja sjecam, to neces tako jednostavno rijesiti... Znam da je Yamaha prodavala taj kabl za neki 70 DM (tada), i da je uz njega dolazio flopi za drajverom, koji se u contol panelu vidio kao "Yamaha nesto". Jedino sto mi pada na pamet je da potrzis po netu semu za taj kabl, pa da ga sam napravis, i eventualno da vidis da li je neko okacio sadrzaj tog flopija. Isto tako pogledaj na Yamahinom sajtu ima li tog softvera da se spusti. Ako ima, onda samo treba kupit PS2 i RS konektor, i polemit zicice:)
|
All times are GMT +1. The time now is 04:24 PM. |