![]() |
Skin
Imam jedan problemic, naime kad god se odlogiram sa foruma i krenem ponovo logirati prebaci mi skin sa ovog black-a na onaj rupro obicni....ima li nacina da se to izbjegne, tj da uz moj username uvijek bude vezan black?
|
Re: Skin
cini mi se da skin ostaje zapamcen samo ako ostavis da te drzi logovanog zauvek...
|
to je bezveze :(
kako citam na poslu... |
i ja sam se juče ulogovao sa posla, i index mi je bio na običnom skinu, a kad otvorim neki forum/post izađu na black-u.
|
ruPro je default skin. U vasim opcijama, namestite drugi skin da bude vas, ukoliko zelite. Ako samo rucno (klik u levom dnu ekrana) promenite skin, on ostaje upamcen dok ste logovani, a posle ne...
Znaci: usercp> izbor skina |
Quote:
:) promaklo mi je u CP-u tnx! |
1 Attachment(s)
Quote:
@ zvincic A kako ti stojis sa "cookies" i firewalom? Svaki put kad se odlogujes obrisu ti se "coockiji" i sa njima sva podesavanja. |
ja sam ba? to i uradio - nisam ni video dropdown na dnu - ali mi je ipak index ostao ?aren.
edit: ok. will do. |
Hmmm.. da li bi bilo moguće srediti malo ikonice za black(XL) skin HOT TOPICS sa i bez novih odgovora? Pomalo se izgubim oko toga (recimo da bez novih odgovora bude samo vatrica a sa novim da bude kao sad?)
|
upravo to ljudima`smeta Lordring
bice uradjeno ovih dana |
All times are GMT +1. The time now is 05:42 AM. |