![]() |
Essential Studio Suite v1.0 & Blue Tubes Bundle v2.0.2
jesam li jedini kome ovi pluginovi zvuce bezveze ?
probali su da kopiraju waves-e (zasto im je to uopste padalo na pamet..), samo sto zvuce gore.. http://www.nomadfactory.com/products...bespackage.jpg www.nomadfactory.com |
toplo se nadam da si jedini!
jer sta rade... ubijaju... samo treba puno vremena da skontas detalje i shvatis koliko u miksu oni dobro zvuce! desser ubija... FA770 radi bas specificno.... nezamjenjivo... |
ne znam, nekako su mi mutni..
zaintrigirao si me, moracu bolje da ih poslusam... mada mi se nisu svidjali ni ranije.. |
Sto se tice dinamickih efekata ovi plugovi su nesto najbolje
u vst varijanti sto sam cuo.Jako daju smek analognih sprava. Jednostavno VRH !!!! Probao sam u jednom starijem projektu umesto raznoraznih plugova ubaciti plugove iz ovog paketa i ceo projekat je zazvucao bolje 30-40%. Jako lice na plugove sa Mac-a,pomeris neki parametar za mrvicu i to se cuje itekako.Ja sam jednostavno odusevljen. Posebno me je odusevio onaj Graphic Eq iz Essential paketa.Jednostavan a napravi cudo. |
najslicniji po izgledu Powercore-ovim plug-inovima
samo sam ih na kratko isprobao pre neki dan i prvi utisak je bio da dosta dobro zvuce! (sigurno ulaze u top VST plug-inove). Izuzetno mala potrosnja CPU-a. |
Meni su VRH..
|
FA770 FA770 FA770 FA770 FA770 FA770 FA770 :lol: :lol: :lol: :lol:
|
Meni su skroz ok, NF je napravio pristojne plugin-ove.
|
prije nego san uze uad, koristi san iskjucivo blue tubes. narocito san bi zadovoljan sa konpresoron, limiteron i jednin od ona dva eq-a. ali to je bi stari paket i mislin da on nije ima deeser, ali nisan siguran.
bas cu instalirat ovu novu verziju i malo se poigrat. |
Damn, looks sweet ! :)
Ako se pokaze dobro sigurno ce da zameni waves koji mi se ionako ne svidja previse... |
All times are GMT +1. The time now is 10:02 AM. |