Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Promocija radova (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=94)
-   -   Mogli - Krila Sokola (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=11221)

Mogli 24-04-2005 06:35 PM

Mogli - Krila Sokola

Evo jedne moje novije pop pesme, a kao kuroizitet je to da mi je gitare odsvirao kolega iz Australije koji je tamo zavrsio muzicku akademiju i to mi poslao u mp3 obliku. Ne mogu se bas pohvaliti sa mojim vokalom (intonacija mi je visoka), ali naci pevaca, to je najteze.

http://www.streamload.com/purator003/mogli

Eon 25-04-2005 04:31 PM

Stvar je dobra, malo me podseca cas na Hari Mata Hari-ja, cas na Bijelo Dugme, a cas je autenticno.
Aranzman je super, svidja mi se ona fora sa backovima kada idu solo, glas ti je los :), salim se nije dobar hahahaha, ne, ne valja evo slusam, ovde treba mnogo jaci glas a muzika je odlicna ustvari predobra za tvoj glas :)
Dobre su harmonije i uopste izvedba ali ti je glas los :)

Moram se malo nasaliti ali sve u svemu odlicno je stim da ti je potrebna vokalcina ovde, mislim glas ti je los :)

Nocni 25-04-2005 04:44 PM

Super je pjesma.
Ma dobar ti je glas, samo bih pojacao. Eh sta bih dao da ovako mogu pjevati. :wink:
p.s.
Sa cega je onaj pad?

Mogli 25-04-2005 06:10 PM

Quote:

Originally Posted by Eon
Stvar je dobra, malo me podseca cas na Hari Mata Hari-ja, cas na Bijelo Dugme, a cas je autenticno.
Aranzman je super, svidja mi se ona fora sa backovima kada idu solo, glas ti je los :), salim se nije dobar hahahaha, ne, ne valja evo slusam, ovde treba mnogo jaci glas a muzika je odlicna ustvari predobra za tvoj glas :)
Dobre su harmonije i uopste izvedba ali ti je glas los :)

Moram se malo nasaliti ali sve u svemu odlicno je stim da ti je potrebna vokalcina ovde, mislim glas ti je los :)

Eone, malo sam ljubomoran na tvoje postove...kako znas da ih sastavis!
A kad bolje pogledam, stvarno mi je glas los... :oops: Nema razgovora bez bosanaca! :wink:

@Nocni

Sa naseg univerzalnog modula Atmosphere, jedan preset, pogledacu pa cu ti javiti! Moje pevanje nije dobro, treba tu siguran i iskusan vokal koji zna znanje. Cenim onog pevaca iz Kerbera, njemu bi platio da ovo otpeva.

Eon 25-04-2005 09:36 PM

E a bas mi se svidja stvar!!!
Moglo bi se svasta napraviti od nje bez zezanja samo naci dobar vokal, zanr je dosta neobican i izmesan, verujes da iako ne slusam ovo danas sam je preslusao jedno 10-ak puta i bas mi legla samo da se glas promeni, joooj jesam dosadan :)

Mogli 26-04-2005 12:17 AM

Pravio sam tu stvar za sebe, a na kraju je preko jednog mog kolege otisla u jedan nemacki studio u Freiburg -u (nabavicu link od njega) i tamo im se dopala pesma, pa ima izgleda da se prepeva na nemacki jezik, a sad kako ce to izgledati, nemam pojma. :roll: Sto je interesantno, pitali su u kom je studiju radjeno, a to nije ni videlo studija...jedan pc, nesto semplova i forum Rumski! :wink:

X-Dreamer 26-04-2005 01:26 AM

Mogli ova stvar ima potencijala.
Aranzmanski je jako dobra, mislim da se i tvoj glas jako dobro uklopio.
Chini mi se kad bi stavio neki drugi vokal, pa makar to bio i Z.J, da ne bi bila ni upola dobra kao sto je to sa tvojim glasicem.
Sve u svemu, jako mi se meni dopada.
Samo tako, nadam se da cu te uskoro gledati i slusati na nekom od festivala.

Zid 26-04-2005 06:56 AM

Bravo..Prvo sto mi se svidjelo je to sto me pjesma ne vuce na neku drugu,sto je danas tesko postici..jer sve je vise odsvirano i odpjevano..Istina,glas nije extra..ali sto mora biti...lijepo mi se uklapa,neobican je i nije,sto je najbitnije,naporan za usi.. :wink:
Jeli ono Magic Flute sa Abisinta?

SandRob 26-04-2005 07:38 AM

lipa ti je ova pisma :)
i lipo je napravljeno. jesi ovo ti doma radi, ili... ?
meni se jedino malo bass u 'a' frazama ne dopada, ali ajde...
jos bi ja elektricne gitare maknu (pan) malo u stranu, iako funkcioniraju i ovako
tvoje pjevanje je meni skroz ok i samo pici naprid. 8)

bdv: gleda san 'kapiraj - kopiraj' i sam san je prisnimi nekima prijatejima. a sto rec... 'steta' :(

Eon 26-04-2005 09:06 AM

Quote:

Originally Posted by Mogli
Pravio sam tu stvar za sebe :wink:

Pravi malo vise stvari za sebe najladnije
:wink:

All times are GMT +1. The time now is 07:01 AM.