![]() |
Vasa omiljena glazba (pjesma) u posljednje vrijeme....
Evo, bas kao sto naslov kaze.... :D
Koje su posljednje pjesme na koje ste se najezili (u pozitivnom smislu).. koje vas tjeraju na plac ili smijeh ili jednostavno u njima beskrajno uzivate? U posljednje vrijeme? Posljednjih dana... tjedana.. mjeseci.... Ne ono usputno slusanje... vec stvarno.. zanima me posljednja pjesma na koju ste osjetili da vas prolaze trnci tijelom....!? _______________________________ Ja.... ovih dana gotova stalno i neprestano slusam pjesmu "Amelia" (sa orkestrom) od Joni Mitchell.... predivno.. jezim se.... Druga... Tori Amos "Silent all these years"... |
trenutno SAINT GERMAIN - des pres Cafe vol.5
a ovih dana mi je bio aktuelan CRAIG ARMSTRONG - Piano works i jo? mnogo toga da ne nabrajam :lol: |
Arvo Part - Alina
|
off topic @Anita:
Da li si slusala obradu Depecha "Enjoy the silence" u izvedbi Tori Amos? Katastrofalno dobro! Bacilo mi je u senku sve one silne remixe Depeche Mode na 3 CD-a. Sto se tice topica, morao bih stvarno da nabrajam, a vec sam ti to negde i napisao privatno :D |
Nisam cula to!!!!
Pa zar imas TRENUTNO toliko puno stvari koje ti danas, upravo danas, SAD odgovaraju do boli?! :D A ja samo dvije pjesme koje mi to rade.... :oops: Ja sam recimo ovaj topic zamislila da kazemo bas pjesmu, dvije (jer je rijetko cijeli album u istom filmu.. ali zna biti!!!) koje nas trenutno totalno opisuju..... na neki svoj nacin... pa da ih cak i ovdje uploadamo (ili damo link gdje se daju skinut mp3) i na taj nacin skuzimo tko je u kojem filmu trenutno. :!: U kojem si filmu Oggy? :wink: Jos u Stingu od onda? Mene je Joni Mitchell (opet) udarila i to ozbiljno.... Godinama je nisam slusala i sad mi strasno odgovara... Naravno... traveloque.. sve sa orkestrom.... cak nema ni akusticne gitare kao inace po defaultu... predivno, predivno, predivno.... Njen glas me tjera da pjevam iz dubina kao sto inace ne mogu i ne znam.... imam osjecaj da letim kad je slusam.. sjecam se onog feelinga kad sam bila jaako mala i slusala bi glasno glazbu i pozeljela letjeti... onda bi izasla van s frendicama i uocila kako je svijet prazan bez glazbe.. vise nije bilo ni poleta, ni zelje, a ni snage krila za letenje.... Predivno je kad u odrasloj dobi uspijem osjetiti ponovno taj feeling.... kad bi najradije skakutala od srece bez znanog i realnog razloga.... obmanjena blazenstvom samog zivota i postojanja..... i to sve radi glazbe (i sunca.....). |
van morrison - into the mystic :mrgreen:
|
Frantz Ferdinand, Rammstein, Green Day...
|
@ Anita:
Cini mi se da sam bas tako rekao. Bas sam zavrsio jedan CD za kola koji je pun! A, zaboravih da je mp3 u pitanju :D :D :D Idem danas na BNH, a posle koncerta putujem... Mislim da sam ti napisao u mailu i gde, ali ako nisam mozes da pogodis :D Blago se pribojavam skandala :D :D :D |
U poslednjih par dana vrtim:
Earth,Wind & Fire-After the love has gone Grover Washington-Just the two of us |
Quote:
Ja obbbbooozavam starog Van Morisona.. ovaj novi mi je precist i nekak.. ne znam... volim npr. Astral Weeks... |
All times are GMT +1. The time now is 09:31 PM. |