![]() |
Re: Slike va?ih studio-setup-ova
:thumbsup: @Plishani
|
Odlicno izgleda!
|
1 Attachment(s)
Quote:
Nego, koliko ti ima? tih ICON-a? Pozdrav, Vasa |
@Plishani
Bravo! Pratim tvoj thread na gearslutzu već dugo. Beskompromisno dobro! Svaka čast! |
@Shot daj link za gearslutz da i mi vidimo :)
|
|
Plisani, da li mozda imas kontakta sa Mariom Capuchiem, monitordzija Marize, ima covek i neku svoju firmu za audio u Lisabonu, pominjao mi je neki studio u izgradnji, pa reko da vidim da svet nije stvarno tako mali. :)
Pozdrav |
Vaso, hvala na pozdravima, koje, evo, uzvracam, sve u nadi da cemo se sresti prilikom prve moje sledece posete Beogradu.
Icona ima 2 komada, jedan je D-Control od 32 fadera, a drugi, u novom studiju je D-Command, 24 fadera. I monitori su isti u oba studija, Reflexion Arts, samo sto u velikom imaju po dve petnaestice, a u malom samo jednu. A soba za snimanje (Live room) zvuči da se usereš, kontrolisana do krajnosti, pola živa a pola zadavljena, pa postavljajući izvor zvuka i mikrofone na različita mesta možeš da dobiješ potpuno različite zvučne prostore. Najgluvlji deo, u uglu izmedju dva bass trap-a gleda na reflektivne površine i tu možeš da snimiš vrlo suv zvuk, a ako dodaš neki room mic, dobiješ i najveći prostor, oko 0,4 sec. I tako dalje… Darkstar, ne poznajem čoveka, a ovih se meseci u Lisabonu gradilo dosta - ja znam za tri studija od kojih je jedan (naravno, nije moj) koštao nekoliko miliona Eura. Shot, zahvaljujem na komplimentima! |
Samo 0,4s za toliki prostor?
|
2 Attachment(s)
Quote:
Ja sam uvek voleo kontrolisane prostore, gde je reverberacija relativno mala, pa sam se tako i potrudio da ovaj studio bude po mom ukusu. Evo ETC grafikona: Attachment 13911 Reverb Time: Attachment 13912 Low end vrlo kontrolisan, da bismo izbegli bilo kakav "boominess" |
All times are GMT +1. The time now is 12:26 AM. |