![]() |
Re: Bufet Del Rumski
Pa posle: -Sto ides u kafanu...
-Od muke, eto zasto :banghead: |
Ma jok bre,zbog muzike!
|
Quote:
|
In cuzamen šarafciger špajz frižider šporet. Kako špreham švabski aaa?
|
svakako bolje nego ja finski
|
Alkosi, dodjite malo na java chat :-)
|
E znas sta je intersantno kod Finaca? Postoje dve reci koje i ti razumes! Traktor je traktor a i lopata je lopata( mada lopata moze biti i losa riba), a zdravo se kaze terve, a cao mojj.
|
ajde, tu smo.....dodjite na rundu, casti sef sale!
|
ako imate problema -> www.rumski.com/forum/showthread.php?t=13983 ;)
|
maaa#$%!
durni ga u tupE! |
kafandzije, tko okrece prvu rundu?
|
Quote:
pozdrav bogi |
oglas:
prodajem kafanu ili mijenjam za ssl |
Montarbo, nagoreo?
|
ka' ce plata?
pozdrav bogi |
Evo ja ti platim 200-300 da stavis moju sliku na MME
|
Quote:
novi konobar je OFF sad njega stipajte pohotnici jedni ja odoh da gnjavim peruna za posao |
Quote:
|
gusti
|
Sa roze slamcicom i cvetnim kisobrancicem?
|
Quote:
|
Quote:
|
deki, ajd dodji.
soba se zove glazbeniforum btw. deki, ko je jovanica? ja tu nisam vidio?! |
:(
"Zatvoreno zbog neimastine" pozdrav bogi |
Konobar, daj pusti molim te ovaj novi CD R.H.C.P - Stadium Arcadium... Nov je, samo sto je izasao... vredi da se chuje... a i dupli je... 28 lepo odradjenih pesmica, sto je u danasnje vreme muzicke bede retko!
'Ajde, pa placam turu :) |
Ja cuo samo "Dani California" i ne znam sta da kazem...
Pepersi su moja "stara ljubav", ali kako vreme prolazi, sve su mi ofucaniji... Mislim da su svoje najbolje dali na Blood Sugar Sex Magic i na One hot minute.Takodje ima je dobar i onaj soundtrack Soul to squeze (sto su maznuli dripci "Gde je sad moj Beooograaad..."), ali sve posle toga vodi ka dubokom muzickom ponoru preko albuma Californication i By the way. Ovaj Dani California mi iskreno zvuci (mislim na atmosferu i sound) bolje nego sto su to bila prethodna dva albuma. Zdravo je, cvrsto, zivo, ali malo dosadno. Tesko ce u ovim godinama posle svega da nekom prodaju pricu o klosaru... Mislim da ih vreme gazi... Na zalost. |
Gazi ih malo vreme, a malo i pare... Nesto tipa "Blood Sugar Sex Magic" danas mozes da ocekujes samo od nekog mladjeg banda. R.H.C.P. su sada velike zvezde svetskog nivoa i vode dacuna da budu i komercijalni, a kao sto svi u ovoj kafani dobro znamo, "ne moze i jare i pare":) ... a i nemoze ceo zivot da se ima ona energija koju su pokazali na starim albumima... zato i dolaze mladji ;)
|
jutros mi je losho skroz, radim na 30 posto.... konobarice molim te neki zestoki razbijac mamurluka, DUPLI!
|
Wow :o
Dosao nam je gost posle duzeg vremena... imamo li mi ista u buffetu pozdrav bogi v.d. domar |
Quote:
Sa gazdom sam sinoc zaglavio, a da preksinoc nisam spavao ni sat vremena... I on je delovao mamurno i izmoreno, pa mislim da se chvari u postelji... Dolazimo na kafu kasnije!;) |
mogao bi ja poslije posla da svratim na pivicu :)
|
Buaaaaaaaaa
osisao sam se na opasno, i dosao da zaradim koji dinar ovde Gazda, zarad vase bezbednosti, davacete mi 200e mesecno (moze i 14kg Behringera). Opasna vremena, nikad se ne zna........ |
Quote:
Shef Sale kaze da ce da te prelema, a ko je Saletu prosao kroz shake nije se usrecio. Ja ne bijem mnogo, ali bijem dobro :mad::da::mrgreen: Budi dobar, da ti ne bih zavrnuo ushi kao poteniometar na Behringeru :hyper::mrgreen::rotfl: |
Khm...Khm....
Jel' to neko pravi sranja u kafani? :taz: |
Momci, pa to je zbog vase bezbednosti, svi po 57icu na godisnjem nivou i mirni ste
|
Ja imam samo 45 icu...
Da se prosetamo malo ispred kafane? :D |
:rotfl: Jel ta tvoja 45-ica dinamička ili joj treba fantom power? :p Ili si mo?da ti taj fantom? :D
|
Dinamicna, dinamicna... :D
|
Bolje da ga isplatimo u Beringerima( sto smo nakupili, kada nemaju da plate, pa ostave u zalog i vise se ne pojave.).
|
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 09:04 AM. |