![]() |
Ivane,jeli pala cena UAD-a Project pack u Srbiji,ja sam juce gledao ovde je ispod 400 eura,i nasao sam lom nekih karica ovde u koje se ovi prodavci u odoljenju Recording gear kunu,a nisu skupe,ali na zalost ne znam o cemu se radi posto iste u opste nisu zastupljene kod nas na trzistu.Moram da ponesem jedan dan papir i olovku da zapisem proizvodjace i modele,to ce tebi verovatno znaciti,za mene je spansko selo.Mozda nadjemo nesto bolje a jeftinije.
|
UAD je ovde 450 eur .. ali project pack uz koga u sustini ne dobijas nista vredno osim same PCI kartice ..
Uad Studio onaj veci paket gde dobijas sve efekte kosta nekih 800 eur .. Jedan Uad-ov efekat da ih kupujes posebno kosta 149 USD... |
@ SandRob
Mozes li svega ti postaviti neki primer P-100 efekta? Zivo me interesuje kako zvuci? |
Kad smo vec kod reverba onaj Princeton je mnooooogo dobar,sta vise fantastican 8)
|
ja san nasa uad za 330?. platit cu ga prvo oko 400? a onda cu dobit onaj povrat poreza, tako da cu za tu razliku dobit jos p-140, za kojega placan samo pola cijene.
a kako zvuci p-100. pa kad su plate efekti u pitanju zvuci ko lexicon pcm91. neke od tih efekata vjerojatno mozes dobit sa convolutionon ali vecinu ne, jer se radi o konbinacijama platea i delaya, a te parametre nemozes kontrolirat u convolutionu. princeton je odlican reverb, ali to je skroz druga prica - neuporedivo. |
evo ti jedan primjer malo extremnije kombinacije delaya i platea.
ima naravno puno diskretnijih konbinacija, a vecina gotovih preseta u p-100 je cisti plate i ko takav je meni trenutno, na ploci koju radin, najzanimljiviji. :roll: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
naravno. a mozda ce ga i oni dat u dvi verzije. tako da jedna bude 'normalna' , a druga optimalizirana verzija...
ok, sad buban napamet... ali tako su napravili i za 1176, pa ko zna... sto se pulsara tice, otkad san uze uad i powercore, njegove efekte koristin kad mi nesto treba radit ko hardware - uglavnom kad snimam. u mixu, nakon sto sve pulsarove synthove prebacin u wav, bez problema mogu ucitat kvalitetan efekt koji zauzima 2/3 dsp-a. ionako, mi je pulsarova snaga bila u mixu neiskoristena. :roll: |
All times are GMT +1. The time now is 05:23 AM. |