![]() |
Re: Novi Korg ms-20 mini -analogni monosint
Quote:
|
Quote:
Osim toga, mnogi hobby-i se s vremenom u većoj ili manjoj mjeri ionako otplate, a da i ne govorim o znanju kojeg čovjek iz nekog "amaterskog projekta" mo?e izvući, iskoristiti u nekom drugom području i slično. Quote:
|
Quote:
Nemam pojma zašto su članovi uvrteli sebi u glavu da su Vračevi i moji postovi pljuvanje po toj tehnologiji :confused: Makar u svoje ime mogu da kažem da se lično i dalje ložim na te nepredvidljive sprave i na te "besmislene" zvukove koje proizvode. Jedini CD koji sam ikad kupio u PGP-ovoj prodavnici ploča je "Elektroakustička muzika I" (zbirka radova iz Elektronskog studija). I jako bih voleo da ekipa sredi Synthi 100 pa da ti, Mika, Silikon, Daddy Z, ko god... možete da dođete i radite. Ima samo jedna stvar: ljudi koji su formirali Elektronski studio RB su hteli da instaliraju najnoviju i najnapredniju spravu u tom trenutku, nisu se ložili na teremin ili klaviolinu ili štatijaznam. Nemam pojma, dugo nisam video Pola Pinjona (osnivača ESRB) ali koliko znam čoveka mislim da mu je jMax podjednako uzbudljiv kao EMS. Pozdrav, Vasa |
nisam hteo da osujem paljbu o vrednosti ems-a , jednostavno dal' mudularni ,polifonicni , monofonicni , analogni , digitalni , fm , virtuelni i sta ti ja znam kakav sint ima vrednost kakvu takvu i to treba postovati , dal ce da se isplati ili ne to je vec sasvim druga prica a ona najvaznija je dal ti radi posao ili ne ... imas li i dalje "Elektroakustička muzika I" ? ako imas mozes li da je ripujes ? bas bi voleo da znam o cemu se radi tj da cujem
|
Quote:
Pozdrav, Vasa |
|
Ko hoce real-life experience o modularima - moj drug Nikola (u Beogradu je) prodaje Roland System 100M - Fully working, etc...:D
|
Quote:
Zauzvrat, evo tebi LINK (a i ostalima koje zanima). Pozdrav, Vasa |
Quote:
Sad sam malo preslusao / izpreskakao... da da ..to je to... Imao sam svojevremeno (kad sam bio mnogo mlad) par albuma te experimentalne muzike... i mislim da sam tad bio fasciniran SAMO zvukovima (koji su za ono vreme bili loodilo !!!) ...mislim melodija i nema ..:D Ali to su bas ti zvukici o kojim pricham... |
Quote:
Mislim da sam već par puta citirao D?ona Kejd?a, ali čisto da podsetim: "I've never heard any sound that I didn't enjoy; the only trouble with sounds is music". Mo?e da se tumači na razne načine, kako god bilo od?tampao sam i okačio iznad glave u radnoj sobi. Pozdrav, Vasa |
All times are GMT +1. The time now is 05:13 PM. |