![]() |
Re: Presonus Studio One 2.5
Quote:
Meni se Reaper svidja, za audio, workflow mi je savrsen, nema sta, mikser mi se svidja, nacin na koji editing funkcionise mi se svidja, time stretch se lako radi i odlicno zvuci itd... Za Midi ne toliko, ali za ono sto licno ja radim sa midijem je dovoljan... Ali sta da radim kad mi sa njim racunar radi kao da je Pentium kec na 166 mhz... Presonus S1 s druge strane, ultra stabilan, ali mi za mnoge stvari treba vise koraka... Cilj mog posta onda prvog je bio da pohvalim S1 koji kod mene radi stabilnije nego najhvaljeniji Reaper... |
Studio One ima tako sitnu miksetu, prepostavljam da je to namenjeno onima sa mnogo vecim monitorima od 22"
|
Mogli imash pravo ali ni ableton nije nishta bolji kada je u pitanju mixer,reaper ima bash dobar mixer(rastegljiv)..e da pa sa sisama kad malo bolje pogledash i nemoze mnogo toga,vremenom se otrembese i pocnem ribu da zovem brena..
|
Meni je kod mixera jako bitna velicina metera(ma on mi je jako bitan)..
|
a ja mikser u cubase-u koristim samo kad mi master kanal treba :)
|
Samo da kazem da sam tek danas provalio da Presonus moze da otvori steinberg xml arhivu. U prevodu snimite Cubase projekat kao XML arhivu i mozete da otvorite taj projekat u S1, s tim sto nemate informaciju o instrumentima, fx-evima i to... Za moje potrebe je to dovoljno, zato sto mi uglavnom stizu projekti na mix, sve audio, sad mogu opusteno da otvorim u S1 i tu da miksam
|
Svaka čast Jan za ovo. :beer:
|
Nadam se da će uskoro dodati MTC da ga se može korisiti kao slave......
Do sada je samo kao master....šalje, ali ne prima..... |
Odlican je,mozda i najbolji.......radima sa njim vec mesec dana, odusevljen sam.Prodajem cubase........
|
Quote:
..napr. otvaram midi u cubu i lepo mi svaki trak ima ime instrumenta a u 1 nating...!? Napominjem midi koji nije rađen u Cubu..već ko zna gdje tj. sa cime.:shock: |
All times are GMT +1. The time now is 12:30 PM. |