Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Besplatni protools 10 hd za sve (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=42344)

Khan 02-10-2012 09:48 AM

Re: Besplatni protools 10 hd za sve

Quote:

Originally Posted by alen (Post 334676)
Nisam mogao a da ne probam :) tesko da se moze raditi nesto ozbiljnije sa ovom flekom,zapucava se povremeno,probao na dve makine, ali za igranje i try before buy sluzi svrsi.

+1 Takav je i moj utisak, nedovoljno stabilno za bilo sta osim preview-a, a PT sam po sebi vredi svaku paru! (Kaze zagrizeni Cubase user, since pro24)

branoy 02-10-2012 10:14 AM

ja ubacio neki deset kanala wav, nabaco po kanalima sam njegovih efekata, mixao, duza varijanta, exportovao i nema padanja opet. ne znam zasto kod mene radi OK

Khan 02-10-2012 10:20 AM

Quote:

Originally Posted by branoy (Post 334683)
ja ubacio neki deset kanala wav, nabaco po kanalima sam njegovih efekata, mixao, duza varijanta, exportovao i nema padanja opet. ne znam zasto kod mene radi OK

Ne pipaj nista i vozi!:grin:

alen 02-10-2012 10:49 AM

Quote:

Originally Posted by branoy (Post 334683)

Ne sumnjam,i meni evo zna da radi po par sati opterecen ali vrlo lako i da padne,cesto samo reset pomaze a dize se poprilicno dugo.Ali moze laganini da se cacka u njemu,nije da nije.
Sa moje tacke gledista cena totalnog prelaska na PT bi mi imala smisla samo u paketu sa punom stabilnosti sistema,za sve ostale igrarije nemam vise zivaca.A to jos uvek u ovom slucaju kosta 500ojera.... :rolleyes:

branoy 02-10-2012 04:31 PM

ma ne treba nist ako vec imate te boljke, sam snimajte malo cesce session haha , i sve se da. nisam radio sat, jedno 45min, bas sam gledao. uglavnom zadovoljan sam postignutim a i od strane rv. oni su prvi koji su nam da ga test na Win ,, i ovo mi je bolje samo da se ne spustam i ne menjam kablove na disku pa u biosu za mac profil.

sad se pitam zasto je jedino logic poseban, jedini Daw sam za mac.. da hoce i tu se politika promeniti pa da ga naprave za win, uzeo bih ga odma.

elmirh 02-10-2012 04:52 PM

I ja čekam da se taj Logic pro 10 pojavi ali u verziji za win 7,a ne samo za MAC.To bi stvarno bila revolucija.Ako su neke prija?nje verzije ovog programa radile na win,ne znam zbog čega ponovo ne bi probali.Ali sumnjam....:wink:

dvuckovic 02-10-2012 09:01 PM

Quote:

Originally Posted by elmirh (Post 334716)
I ja čekam da se taj Logic pro 10 pojavi ali u verziji za win 7,a ne samo za MAC.To bi stvarno bila revolucija.Ako su neke prija?nje verzije ovog programa radile na win,ne znam zbog čega ponovo ne bi probali.Ali sumnjam....:wink:

Mozda zato sto je Apple vlasnik Logica?

branoy 03-10-2012 01:11 AM

i apple je na intelu, sto nije bilo moguce pre. .

mada... ne verujem da ce ga dat na win, to im je jos vredno ostalo za muziku, stim bi i OS X izgubio korisnike. msm bolji je sistem od Win mnogo al vamo ima vise materijala.

BozaMaxi 03-10-2012 08:49 PM

Moze li neki link na Pvt, posto se ubih da nadjem, a bilo bi lepo probati ovo... :)

Edit : Nasaoooooooooo... Ako neko jos ne moze da nadje, Pro Tools su odvojili u nazivu, probajte tako... :D

Ngino 03-10-2012 10:18 PM

Meni na XP-u SP2 kaze da ne moze da ga instalira na ovaj sistem! :cry:

All times are GMT +1. The time now is 02:37 AM.