Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Dizajn i konstrukcija studija (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=93)
-   -   Revolver Studio, iz temelja (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=38483)

davidov 24-09-2011 11:51 AM

Re: Revolver Studio, iz temelja

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 313081)
............... Nadam se da te potencijalni klijenti nece pitati isto i tesko te uvrediti kao i ja sada (sasvim nehotice,veliko izvinjenje),

Klijenta ne zanima kako je napravljen Hammer, vec kako da napravi svoj studio, u svom prostoru, sa svojim budzetom i po svojim potrebama, pa su i pitanja generisana u tom pravcu.

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 313081)
ali mi nije ni jasno kako im objasnjavas sta ces ti to njima tu da radis..................

Za sve potrebne radove klijent dobija detaljan projekat i uputstvo, podrsku i nadzor radova.
Klijenti se bave realizacijom izrade svog studija, a ne projektovanjem svog studija, buduci da to radimo mi.

Po mom znanju, ESS dizajn je mozda najgore dokumentovan, i verovatno je Bogi na to hteo da ti skrene paznju.
pozdrav

DaBear 24-09-2011 01:37 PM

Svaka diskusija Uvek mora da se pretvori u ovo....
Bas je dosadno. :confused::(:mad:

quake2 24-09-2011 08:02 PM

Quote:

Originally Posted by davidov (Post 313107)
Klijenta ne zanima kako je napravljen Hammer, vec kako da napravi svoj studio, u svom prostoru, sa svojim budzetom i po svojim potrebama, pa su i pitanja generisana u tom pravcu.

Za sve potrebne radove klijent dobija detaljan projekat i uputstvo, podrsku i nadzor radova.
Klijenti se bave realizacijom izrade svog studija, a ne projektovanjem svog studija, buduci da to radimo mi.

O draga Zorice,puno postovanja s moje strane,i nadam se da ce puno fasih buducih klijenata procitati ovaj vas kratki epp.Nije vas dugo bilo na forumu?Nadam se da ste dobro i zdravo.Puno pozdrava.

Quote:

Originally Posted by davidov (Post 313107)
Po mom znanju, ESS dizajn je mozda najgore dokumentovan, i verovatno je Bogi na to hteo da ti skrene paznju.
pozdrav

Ima sasvim dovoljno svega,nece tu biti vecih problema.Pozzzzz

quake2 24-09-2011 08:35 PM

Quote:

Originally Posted by DaBear (Post 313116)
Svaka diskusija Uvek mora da se pretvori u ovo....
Bas je dosadno. :confused::(:mad:

U koliko li ih si ti ucestvovao i koliko ih inicirao....da ne brojim.Ajde da se malo drzimo teme i sve ce biti zanimljivije.Pozzzzz

awacs 24-09-2011 10:17 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 313159)
O draga Zorice,puno postovanja s moje strane,i nadam se da ce puno fasih buducih klijenata procitati ovaj vas kratki epp.

Cenim da će pročitati isto onoliko koliko i tvojih budućih klijenata. Zaista ne uspevam da shvatim ?ta te toliko sekira :confused:

Ako nisi hteo da iko komentari?e tvoj postupak izgradnje studija onda nije trebalo ni da ga obnaroduje? u realnom vremenu. Mogao si lepo sve da napravi?, pa da postavi? foto strip od nekih 40 slika kad sve zavr?i?. I usput postavi? link na prvi realni zvučni rezultat iz studija.

Ostaje ti samo da razmisli? za?to si uop?te (i sa kojim ciljem) sam ovako organizovao ovu temu.

Pozdrav,

Vasa

quake2 24-09-2011 11:05 PM

Quote:

Originally Posted by awacs (Post 313173)
Ako nisi hteo---- onda nije trebalo---- Mogao si----Ostaje ti----
Vasa

sve savet do saveta....pretpostavljam da je glavno sto tebe muci kada cu okaciti neku pesmu iz tog novog studija?...jel tako?....ajd mi molim te nemoj smetati da nastavim tamo gde sam stao pre nego sto su uspeli da mi nametnu neke svoje teme sto i ti sada pokusavas.Pozdrav i sve najlepse.

awacs 24-09-2011 11:14 PM

Quote:

Originally Posted by quake2 (Post 313183)
pretpostavljam da je glavno sto tebe muci kada cu okaciti neku pesmu iz tog novog studija?...jel tako?

Ma, mene ne muči ništa u vezi sa tvojim studijom. A naravno da te ubuduće neću ometati, pošto mi ič nije do svađe.

Pozdrav,

Vasa

quake2 24-09-2011 11:18 PM

Hvala na razumevanju.Pozzzz

lakir 25-09-2011 11:59 AM

ooo Pako,ne daj se isprovocirati :)
Pozdrav

quake2 25-09-2011 11:28 PM

Nikad Lacky:),samo se dobro zabavljam u medjuvremenu.

All times are GMT +1. The time now is 02:50 PM.