Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Monitoring (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=136)
-   -   Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija) (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=36905)

Komplex 19-02-2011 12:23 PM

Re: Adam a7x port noise (zapravo cijela AX serija)

Quote:

Originally Posted by alavuk (Post 299596)
onda bi svet bio lepo mesto za zivljenje da je sa vecinom firmi tako ... sta da ti kazem sem da skoknes vamo na par godina pa da osetis kako je :)

ja uopsteno imam osecaj da milka chokolada koja ide za nemacku i milka koja ide za srbiju nije jedna te ista svajcarska cokolada... :rotfl:

a inace ziveo sam i ja svojih "par" godinica u srbiji tako da jako dobro znam kako je...s'tim sto smo mi ziveli na selu i nisam se tad vrzmao s'tehnikom :D pa mi nije mnogo toga falilo u zivotu :)

Jan 19-02-2011 12:41 PM

Quote:

Originally Posted by Komplex (Post 299603)
ja uopsteno imam osecaj da milka chokolada koja ide za nemacku i milka koja ide za srbiju nije jedna te ista svajcarska cokolada... :rotfl:

Pa ja sam siguran u to! :) hahaha
Neverovatno al al stvarno nas gledaju ko idiote, al to nije zato sto nas gledaju, nego zato sto jesmo idioti od drzave ... I neradnici smo, uvek imas problem sa firmama u Srbiji jer dosta njih nece da izadje u susret, izlaze u susret samo kad treba da te orobe...
Inace da ne zalazimo u politicke i ekonomske vode vise, cekam da vidim kako ce da rese retrofiting za mene pa javljam!

alavuk 19-02-2011 03:30 PM

Quote:

Originally Posted by Komplex (Post 299603)

jeste ista je samo sto je u srbiji ona pred istekom roka ili sa istecenim rokom ...kao sto jan rece iznad mene ...

lesha 19-02-2011 08:55 PM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 299559)
Meni skoro da su rekli "mr? i? ?ic be?tijo" kad sam ih cimao da narucim Focusrite Liquid Saffire 56 interfejs pre par dana!
E sad cu lepo otici u drugu prodavnicu u Player i uzecu M-Audio Profire 2626 za 4 hiljada dinara vise, ali se barem ljudi ophode prema meni ko ljudi

zasto mene nisi zvao?

Jan 19-02-2011 11:54 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 299631)
zasto mene nisi zvao?

Pa jesam te kontaktirao posle toga!
Ja sam ti napisao da su meni rekli da bolje da ne narucujem jer ne znaju kad moze da stigne, pogledaj poruke.
Ono sto se meni svidja u vezi Artist-a je to sto su cene fantasticne, ali cesto kad zovem telefonom da pitam za nesto nece ni da se jave na telefon, jednom su mi dali pogresne cene (tipa za spravu od 700 E rekli mi 550, za spravu od 550 rekli mi 400, pa sam pomisilio da je neka rasprodaja). Na mail mi nikad nisu odgovorili recimo :S
A zvao sam ih posle razgovara sa tobom da ih pitam za Profire 2626 i rekli su mi da nema ... Jer sam se u medjuvremenu (u nedostatku ponuda polovnih Fireface800 karata i nedostatka i nemogucnosti narucivanja novog Liquid Saffire-a) odlucio za Profire 2626 plus polovan RME HDSP 9632, cije bi konvertore koristio za slusanje, a Profire 2626 za snimanje live situacija i eventualnog bubnja uskoro.

Ako slucajno u Novom Sadu imate ProFire 2626, bilo bi lepo da mi das cenu pa da to odradimo brzom postom. Jer u tebe licno imam poverenja, jer smo vec jednom davno poslovali :) Ovaj moj "inat" je bio vezan samo za ljude iz Beograda, a i onako kazu da nemaju ni ProFire 2626 na lageru i da ne znaju kad ce biti...

I sad ja ne znam kako su artist i audio pro ili kako se vec zove cela ta firma povezani, ali oni ocigledno imaju problem sa tim da transportuju zvucnike nazad u Nemacku koji su u garantnom roku ... I covek iz Adama mi je rekao da taj problem imaju samo sa nasom zemljom :S

I sad recimo da uzmem neki interfejs i da se on "pokvari" ili ima neku tehnicku manu i da treba da se transportuje negde u neki servis u evropi opet bi bilo nikom nista, kao i sa zvucnicima sad, a verujem da bih isto doziveo i sa drugim prodavnicima i distributerima u Srbiji, bez izuzetka

Komplex 20-02-2011 01:01 AM

ne bi ja tu dinamita stedeo...majke mi moje...znas da sam nestabilan kad mi pukne film...za tako nesto bih otisao u radnju, pravo za vrat...majke mi, srusio bih radnju...meni je tako nesto jebeno DA COVEK NE P O V E R U J E!!! nerviram se samo kad citam..ne daj boze da mi se desi tako nesto! ao ao ao:ups:

lesha 20-02-2011 07:47 AM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 299638)
I sad recimo da uzmem neki interfejs i da se on "pokvari" ili ima neku tehnicku manu i da treba da se transportuje negde u neki servis u evropi opet bi bilo nikom nista, kao i sa zvucnicima sad, a verujem da bih isto doziveo i sa drugim prodavnicima i distributerima u Srbiji, bez izuzetka

imamo ovlasceni servis u beogradu, njima saljemo sve sprave.
sto se profire tice, javljam ti cim saznam preciznije kad stizu. sto se tice focusrite-a, ako se dobro secam bilo ti je hitno, pa nisi mogao da cekas?

Quote:

Originally Posted by Komplex (Post 299641)
ne bi ja tu dinamita stedeo...majke mi moje...znas da sam nestabilan kad mi pukne film...za tako nesto bih otisao u radnju, pravo za vrat...majke mi, srusio bih radnju...meni je tako nesto jebeno DA COVEK NE P O V E R U J E!!! nerviram se samo kad citam..ne daj boze da mi se desi tako nesto! ao ao ao:ups:

pricas o port noise-u ili necem drugom?

bornaa 20-02-2011 08:47 AM

mislim da prica o tome da je iritantno sta se tolko mora cimat da se posalju zvucnici adamu nazad iz srbije u nejmacku na besplatnu modifikaciju...a i valjda to da Artist kao velika uspjesna firma nema organizirano i rutinirano rjesenje za musteriju u ovoj poziciji nakon toliko godina iskustva vec da musterija sama treba sve sredjivat i drkat se s papirima i carinom i potvrdama...i suludo mi je da artist kao glavni distributer adama tako jako lose ili cak nepostojano komunicira s adamom i da je Adam u nemogucnosti rjesit problem za musteriju preko lokalnog distributera vec da je jan trebo direkt s adamom sve organizirat...

Jan 20-02-2011 12:08 PM

Quote:

Originally Posted by lesha (Post 299646)
imamo ovlasceni servis u beogradu, njima saljemo sve sprave.
sto se profire tice, javljam ti cim saznam preciznije kad stizu. sto se tice focusrite-a, ako se dobro secam bilo ti je hitno, pa nisi mogao da cekas?

Ma kakvi ja sam hteo da narucim Liquid Saffire oni su me odvratili od toga, jer su rekli kad bi narucio stiglo bi za mesec dana, a pitanje je da li bi i stiglo tad. Povucen ranijim iskustvom sa jednom drugom firmom (2003. godine sam cekao na Tascam US 122 8 meseci), reko sam ok.

Ali eto mozes mi javiti kad ce biti ProFire-a, jer cini mi se da m-audio ipak ima stabilne drajvere i necu biti razocaran za ono sto planiram da je koristim

lesha 20-02-2011 04:16 PM

Quote:

Originally Posted by bornaa (Post 299647)
mislim da prica o tome da je iritantno sta se tolko mora cimat da se posalju zvucnici adamu nazad iz srbije u nejmacku na besplatnu modifikaciju...a i valjda to da Artist kao velika uspjesna firma nema organizirano i rutinirano rjesenje za musteriju u ovoj poziciji nakon toliko godina iskustva vec da musterija sama treba sve sredjivat i drkat se s papirima i carinom i potvrdama...i suludo mi je da artist kao glavni distributer adama tako jako lose ili cak nepostojano komunicira s adamom i da je Adam u nemogucnosti rjesit problem za musteriju preko lokalnog distributera vec da je jan trebo direkt s adamom sve organizirat...

raspitacu se sutra da li je neko iz adama kontaktirao nasu poslovnicu u beogradu, za sada nemam informacija.

priznaces da ovo nije standardna situacija, ne secam se da je bilo slicnih slucajeva ranije.

All times are GMT +1. The time now is 10:45 AM.