![]() |
Re: Molim pomoc oko studentske sobe :)
Znaci da ostavimo ovih 6 apsorbera kako je?
Eomsy i Nlp hvala za info. Chekiramo,trazimo najpooljnije pa. Nasa sam u luckome po 35kn m2 dp7. To mi se svida... |
Poka?i sliku da ne bude nedoumice.
Za bočne absorbere si napravi stalke ako je problem ve?anja. |
Quote:
Jebote ja se uopce nisam sitija vjesanja sa plafona! Extra Nlp. Pa prije objesit nego radit stalke. Nemam mjesta za stalke. |
|
Ne, rekao si:
"Znaci da ostavimo ovih 6 apsorbera kako je?" To sam pitao kako misli?? Pa sa plafona mo?e da se vje?a da, ili da napravi? stalke, ?to ti je povoljnije. |
Quote:
Htio sam pitati da li da ostavimo apsorebere kako jesu napravljeni (znaci napunjeni vunom male gustce dp3) ili da uzmemo novu vunu i stavimo novu vunu u njih? I usput da poklonimo nekome ovu vunu dp3 gustoce :D |
Quote:
Quote:
Quote:
|
Quote:
Stipic grupa u Luckome. Radi se o knauf insulation vuni. Ploce od 5 cm su ti to. Vjerojatno standardno 6m2 koliko dode u bali onoj znas? Mislim da sam vidija takvu vunu kod tebe u thredu, odnosno u takvom pakiranju. Ljudi odo sad piti u grad. Ja jos moram izopijat kako spada svoju mladost :D |
Nisam mislio na vje?anje na zidove jer ima tamo negdje prozore.
DP3 je za stvarno debele supechunksove a ne za absorbere debeline 10-15cm. Mnogo bolje DP7 (verovatno 70kg/m3) a i DP8 te Steprock i slično je jo? efikasnije. |
Pozdrav n00b,
nice to meet you @ Bauhaus na odjelu građevinskog materijala, točnije kraj police sa Rockwool asortimanom :D ...mislim da je od Rockwool-a Airrock HD ( 70kg/m3) idealna sa obzirom na pristupačniju cijenu od Steprock-a. No tra?io sam na par mjesta i nema je nigdje. :confused: ... tj. ima ak naruči? ?leper. bitange!!! ... uglavnom obavijesti nas kad uspje?no obavi? nabavu . :) ... eto, da ne bude? jedini laik u ovome threadu ... pozdrav svima |
All times are GMT +1. The time now is 02:36 AM. |