![]() |
Re: Loudness War
Quote:
Pa D. Vuckovic je taj koji radi na Georgievim stvarima, isti covek koji je odradio mastering o ovome sto se prica Ja nisam slusao Breakers-e, nisam ni preterano slusao Georgieva, ali svidja mi se kako je uradjena ona zadnja stvar Hej ti, i svidjaju mi se stvari koje izlaze iz studija Barba. I ono sto samo mogu da kazem o loudness war-u je da i stvari koje zahtevaju malu dinamiku su za nekih 2-3 db u glavnom preglasne, verujem da bi se vecina mastering inzinjera u svetu slozilo sa time (ja nisam mastering inzinjer i ne planiram da se bavim time)...Mislim da sam napisao jedan post prethodno o jednom mom omiljenom albumu iz 2009. ali izgleda da je obrisan (zasto ne znam, nikog niti sam kritikovao niti Boze daj), samo sam rekao da bi sve bilo super da je za 2-3 db manje kompresovano...Umesto -8 RMS, nek bude -13, -12... Ili ja mozda nisam pritiso submit pa post nije ni otisao :D |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
bobo ajmo na vops dok se presnimava :)
|
moze :grin:
|
Quote:
Odgovor na moje pitanje nemas nikakav? Quote:
Bilo bi najbolje da Vuckovic kaze kako ide konverzacija sa njima, oni kazu nemoj tako da nam miksas, umiksaj nam tako da omladini se dopadne na prvu ruku pa ako se neko zezne mozda i kupi cd, ili kako ide taj dogovor? Meni i dalje nije jasno zasto se ljudi pravdaju oko nacina rada, cak pokusavaju da nametnu da je to normalan proces i rezultat. |
A sto nas ti lepo ne prosvetlis kako tvoji klijenti reaguju na sve i kako ti sa njima komuniciras?
|
Quote:
|
Kakvi moji klijenti kada ja nemam veze sa tim poslom, sem sto imam nesto hifi-ja u kuci, sve komentare dajem sa stanovista potrosaca.
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 07:44 PM. |