![]() |
Re: Monitori
Sta znam...imao sam p33a vise ga nemam...bila je to prevelika kutija za moju sobu. Sad imam A7x i super sam zadovoljan..pored njih mi stoje hs80 i tako bih voleo da imam ESI 08. I preporucio bih takodje ako trazis monitor do 300eura dodaj jos 50 i kupi ESI! Ne mozes naci nista bolje za te pare!
Na kraju krajeva monitor MORA ili TREBALO BI da odgovara coveku koji radi sa njima ili ti na njima...ne postoji "uopsteno" dobar monitor za nekog, neko vise voli onakav neko ovakav zvuk. Ja bih jedino voleo da dovucem u svoju sobu S1X i S1.5A, ubacim neki ad/da crane song i pustim cisto da cujem kako zvuci :)))) |
o ukusima se ne raspravlja ili...mi?ljenje je kao guzica,svak ju ima!
eto pa sad ti budi pametan netko je spominjao iskru,a neko ns10...pa i to su obični hifi zvučnici,a yamaha(po meni)zvuči jadno i prazno. imam yamaha msp5 i mnogi ih nahvalili-ako nađe? polovne za tu paru ubodi i nema? frke-eto ti i moje preporuke... oni esi su isto jako hvaljeni i neče? pogrije?it. pa ljudi ovdje govore sva?ta ,a ti koliko sam razumio tek kreče? na dugo putovanje u ovim vodama pa kreni postepeno kad se jednom navikne? na svoje zvučnike i čuje? kako na njima zvuče pro mixevi znat če? otprilike kako stvari stoje...točka. ja usto ponekad poslu?am stvari na hifi quad 21l i pojačalo hifi pa su mi bolji od većine monitora do 1500 eura! |
i sta vi mislite??? Da kupim adame a7 polovne ili da kupim nove ESI 08 ili Yamahe hs80 ili neke druge ????? Da li kupovati polovne monitore uopste? :banghead:
|
matori nemoj da uzimas POLOVNOG adama..bolje uzmi A7X ako zelis, oni su 800-900eura znas sta si uzeo i imas 5 godina garancije. Ovako ako zelis SAD da uzmes monitor, uzmi zaista ESI 08 i ne mozes da pogresis!
|
Quote:
|
Pa ono, ne znam...generalno kazu da je cak i ova najslabija ax serija adama dosta jaca od te starije p-a serije mada to je opet, po meni, stvar ukusa.
Pazi, bio sam na workshopu u cirihu, workshop daje jedan od likova koji je predavao na sae-u itd itd i imao je ESI 08 (doduse sa subwuferom). Slusao sam ih i zato ti kazem da se sigurno isplati da odes i poslusas te monitore. Iako su ZNJ marka mogu vrlo lako da te iznenade. Mene svakako jesu al kao sto rekoh, mozda ti trazis sebi nesto drugacije :) |
Quote:
|
Adam je visa klasa od oba navedena. Nov je do pre mesec - dva,dok nije stigao a7X kostao duplo vise od oba navedena...
Ako znas od koga kupujes ili ako su jos pod garancijom i lepo rade, zasto ne pazariti bolji uredjaj...? Mislis da ce da, ako je polovan, pre da zvizne nego duplo jeftinije nove sprave? Cak ima i tu ,uslovno receno, prednost - usviran je. Dakle plug & play... |
Ja sam kupio esi near08 pre 3 dana, milina je to radi dobro ,jos kodmene nije akesticna prostorija nesto.Za 350e nemos bolje naci.Uzmi slobodno.Pozz!
|
hvala vam ljidi na preporukama..ja planiram ove adame, pod garancijom su covek mi je spustio cenu i ceka me..ovi ESI me privlace jer sam cuo dosta dobrih kritika od prijatelja ali trenutno ih vise nema u playeru i bice ih negde u januaru - februaru tako da ne mogu da ih cujem a taman sam se naostrio..privlace me jer bi mi ostalo para za midi klavijaturu koja mi isto treba...ali prvenstveno, kao sto sam rekao zelim da kupim sto je moguce bolje monitore i za to sam spremio pare..al cisto reko ako mogu da prodjem dobro i ako su ti ESI stvarno tako dobri sto da ne......samo me zanima u odnosu na YAMAHE hs80 kako rade esi...ako je ko radio na jednima i drugima...hvala vam jos jednom
|
All times are GMT +1. The time now is 05:47 AM. |