![]() |
Re: Ableton Live 8 je zvanicno izasao!!!
Quote:
|
:thumbsup::D
|
Quote:
Ma pusti, bio sam na parastosu.. Aaaa Parastos, Grchka, ima se, moze se... :rotfl::rotfl::wink: |
Quote:
|
Quote:
|
probao sam malo sinoc taj groove machine u 8ici. Ne znam, nije me impresionirao kako radi naspram impresivne liste sprava - MPC, SP1200, itd
Odjednom krene ga gubi tajming i sve se razidje, cas radi dobro, cas ne Pogotovo kad se radi kombinacija midi-audio. Na rx2 i "obicnim" loops se jako cuje time-stretch kad odradim neke grooves..Nema sanse da postignem tight zvuk kao u Reason-u npr. Sve u svemu, po meni, to mu jos uvek nije jaca strana..Reason mi bolji u tom domenu, a ovo me bas jako interesovalo kod novog Live-a...nadam se da ce to jos malo bolje srediti-doraditi...let's hope so:) |
meni kada izwarpujem pesmu sa aktiviranim transients , kada je pustim nekako gubi kickove, tj nekako se gube.
dok sa 1/8 ili 1/16 se sve lepo cuje. |
Moze li se nekako u Live-u pojacati ulazni signal? Vec tri dana ne uspijevam snimiti sint... jedva da se vidi da ima signala a sint je do kraja pojacan. U cubase-u snimam normalno... ima li mozda live 8 neko podesavanje ulaza (ja nisam uspio skuziti)?
|
Quote:
ja sam debil!!! skontao sam tj. nasao sam ovo sa slike, treba samo da kliknem strelicu pored inputa :D ali dzaba ja i dalje imam kasnjenje sa midijem prilikom synca tj. usnimavanja!!! ne pomaze mi nikako midi clock sync delay, tj. ne mogu namestiti da je tacan, ali zato mogu offset da namestim, a to mi ne treba!!!! |
pokusacu cim nadjem vremena da stavim live (master) pa i tako da vidim kako ce se ponasati, ide mi jako na nerve ovo sa midi-em.
|
All times are GMT +1. The time now is 01:53 PM. |