Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Audio Software (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=84)
-   -   Steinberg sprema nesto novo (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25802)

Jan 23-01-2009 01:34 PM

Re: Steinberg sprema nesto novo

Quote:

Originally Posted by Max (Post 232318)
Bilo je ... prosli su .... e sad , ne znam detalje ....

Pozdrav

Mislim da je logicno da "prodje" za Elektronski fakultet gde se drzi (i dobra je program ali predavaci fa se ne drze pa drze redukovanu el-akustiku) obrada audio signala i studijska audio-tehnika...Mada od kud znam, u Srbiji smo, ali svakako cu pokusati, vec sam pricao sa profesoro sa faksa, pokazao sam mu onu formu, on kaze da to mozemo da zavrsimo, videcemo...

LACKY 24-01-2009 02:09 AM

Quote:

Originally Posted by Dexxy (Post 232322)
@Lacky

Kao sto sam napisao imam Cubase Studio 4. Hocu da upgradujem na 5. E sad tamo kod njih pise da postoji grace upgrade period za ljude koji su kupili cubase 4 od 01.12.2008 do valjda 01.03.2009 i traze skeniran racun da im se posalje sa vidljivim datumom. Ja nemam racun a po regeistraciji Cubase-a se uklapam u pricu.

Taj greace period ja u varijanti za minimalnu doplatu (uvedeno za ljude koji su kupili pred sami izlazak novog, i to je najmanja doplata) ali generalno upgrade ide kako sam ti naveo (kao recimo za mene jer je moja 4-vorka stara godinu dana, to je nesto skuplje i stoji kada god zelis, a mislim da i nije neka bas prevelika razlika).

LACKY 24-01-2009 02:13 AM

Quote:

Originally Posted by Jan (Post 232355)
Mislim da je logicno da "prodje" za Elektronski fakultet gde se drzi (i dobra je program ali predavaci fa se ne drze pa drze redukovanu el-akustiku) obrada audio signala i studijska audio-tehnika...Mada od kud znam, u Srbiji smo, ali svakako cu pokusati, vec sam pricao sa profesoro sa faksa, pokazao sam mu onu formu, on kaze da to mozemo da zavrsimo, videcemo...

I ako ti uspe imaces program registrovan na fakultet. Koji kasnije nemozes nikome prodati (ako budes zeleo) ili upgrade-ovati.
Znaci dobijes na mostu izgubis na cupriji.

Jan 24-01-2009 03:24 AM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 232419)
I ako ti uspe imaces program registrovan na fakultet. Koji kasnije nemozes nikome prodati (ako budes zeleo) ili upgrade-ovati.
Znaci dobijes na mostu izgubis na cupriji.

A ovako ako ne dodjem do 400 E u skorije vreme necu ga imati uopste :(, ja u zivotu nisam nista prodavao, nisam neki trgovac:)

Dexxy 24-01-2009 09:10 AM

Jasan mi je normalan update. Interesovao me je greace period update bas zbog te minimalne cifre. Odgovorili su mi da se strpim malo treba im vremena.
Sad cekam.

Era 24-01-2009 10:57 AM

Sigurno postoji varijanta za skole legalno,znam sigurno da je FDU u Beogradu prosle godine kupio Nueno 4,Groove agent i jos par programcica,narucen je SSL program za konvertovanje i jos sto sta,ali iako ga kupis za skolu ne mozes ga svaki cas deinstalirati i nositi kuci,ipak i oni vode racuna o obrazovanju ,to im je veliki marketinski potez,nisu naivni!

redroom 25-01-2009 02:40 PM

Da li 2 korisnika (svak sa svojim dongleom) mogu koristit istu kopiju Cubasea?

LACKY 25-01-2009 05:35 PM

Nemoze, uz program dobijes 1 dongl i to ti je. Mogucnost vise donglova nedaju (bar je tako bilo).

redroom 25-01-2009 06:01 PM

Fala Lacky :wink:

MarkoM 25-01-2009 06:36 PM

Quote:

Originally Posted by LACKY (Post 232599)
Nemoze, uz program dobijes 1 dongl i to ti je. Mogucnost vise donglova nedaju (bar je tako bilo).

nisu ni oni blesavi :)

All times are GMT +1. The time now is 02:19 PM.