Rumski Forum

Rumski Forum (http://www.rumski.com/forum/index.php)
-   Razno (http://www.rumski.com/forum/forumdisplay.php?f=86)
-   -   ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3 (http://www.rumski.com/forum/showthread.php?t=25597)

fischek 18-12-2008 07:31 PM

Re: ja njih mrzim, ne znam za vas. Let3

Quote:

Originally Posted by silicon science (Post 230305)
I da, Shiva nikoga ne maltretira i uzivanje mi je da chitam njegove postove (moze chovek i da nauchi poneshto)...

slozio bih se u potpunosti

Eeva_r&b 18-12-2008 09:07 PM

Ljudi...svako po pivo...hitno...

Da izvinete, meni se je*e za Let3. Ja nisam ni pocela thread o njima jer su mi previse dosadni.Samo sam uletela sa jednim komentarom i - OP! Eto mi neko vec za vratom,analizira i moju licnost i moj komentar.
Na cemu je bazirano moje misljenje - sta vas briga! Ako ga vec ne smatrate kompetentnim,vredjate vlastitu inteligenciju nabedjujuci se sa mnom koja cak ni 'ne razmisljam',zar ne?

Ne znam po cemu ja to ''glumim odraslu''.Ja sam klinka i nemam razloga da to skrivam. Nisam spremna ni da se udam ni da radjam decu,nit sam to ikad tvrdila. Ali zato nisam retardirana, zatvorenog uma, niti ogradjena od kritika.

Kad smo vec kod kompetentnosti,zasto se smatrate kompetentnima da tumacite moju licnost? Nit' me poznajete,nit ste psiholozi.
Mozda vi niste dovoljno zasli u dubinu moje egzistencije i mog nacina izrazavanja.

Aj u zdravlje,dosta sa sranjem vise!

Beer time!

Monroe/Rampart 18-12-2008 09:41 PM

mene samo zanima zasto je svakome, tko napise par gluposti, opravdanje "ma neznas me...odi ca...vidit ces kad me upoznas za pravo"...?

SHIVA 18-12-2008 09:45 PM

Quote:

Originally Posted by alfom (Post 230299)
Hajde čovječe prestani mi maltretirati imenjakinju moje unuke...

Bar jo? dva do tri odjeljka u posljednje vrijeme iziđo?e na tvoje nastojanje
da uđe? u knjigu mudraca na?e civilizacije.

Imenjakinja tvoje unuke se ipak kvalificira kao sugovornik vrijedan pa?nje, ?to se u tvom slučaju ne mo?e reći. Tvoj stav u ovoj temi (a i ne samo u ovoj) je ispod svake kritike, ali to su ti ljudi već objasnili pa ja ne bih ponavljao očito.

Skuliraj se i čuvaj ?ivce... doć će? i ti na red. Bez brige! U međuvremenu mo?e? umetati slova J u moe postove... :D

Eeva_r&b 18-12-2008 09:46 PM

Pa i vama je opravdanje sto se meni njihova muzika ne dopada to sto je 'ja ne razumem', i 'ja ne razmisljam'. Mozda vi samo ne razumete mene,kao sto ni ja ne razumem let3

Quote:

Originally Posted by Monroe/Rampart (Post 230328)
mene samo zanima zasto je svakome, tko napise par gluposti, opravdanje "ma neznas me...odi ca...vidit ces kad me upoznas za pravo"...?

SHIVA 18-12-2008 09:53 PM

Quote:

Originally Posted by Monroe/Rampart (Post 230328)

Jer ?ivimo u čudnom dru?tvu gdje svi zaziru od pogre?ki iako je očito da tko ne grije?i - taj nikad ni?ta ne nauči.
Ali gre?ke se ka?njavaju i u ?koli i na poslu pa se ljudi panično boje ne biti u pravu, i reći će bilo ?to samo da to eskiviraju.

Eeva_r&b 18-12-2008 09:56 PM

Ne kvalificiram se ja,kvalificirate me vi,jer mi poklanjate paznju.

Ali eto, nisam ispustala gasove ko let3 da vam je privucem!:rotfl:

Quote:

Originally Posted by SHIVA (Post 230330)
Imenjakinja tvoje unuke se ipak kvalificira kao sugovornik vrijedan pa?nje, ?to se u tvom slučaju ne mo?e reći. Tvoj stav u ovoj temi (a i ne samo u ovoj) je ispod svake kritike, ali to su ti ljudi već objasnili pa ja ne bih ponavljao očito.

Skuliraj se i čuvaj ?ivce... doć će? i ti na red. Bez brige! U međuvremenu mo?e? umetati slova J u moe postove... :D

SHIVA 18-12-2008 10:00 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 230331)
Pa i vama je opravdanje sto se meni njihova muzika ne dopada to sto je 'ja ne razumem', i 'ja ne razmisljam'. Mozda vi samo ne razumete mene,kao sto ni ja ne razumem let3

Mo?da. Ako ima? potrebu mo?emo i o tome diskutirati, ali vodi računa o tome da je mene prvenstveno smetala osuda s tvoje strane. Činjenica da ih ne razumije? sama po sebi ne bi bila problem da u paketu s time nisi utrpala penisoidno i primitivno privlačenje pa?nje čime si u najbolju ruku ispala jednako primitivna kao i Let3, s time da tvoj cilj nie bio kritika, i nie imao dublju poruku kao ?to je to slučaj s njima... pa si gora i od onih koje kritizira? :D

Ajde sad malo skuliraj jer nitko ne ka?e da svi moraju razumijeti sve... samo nemoj osuđivati ono ?to ne razumije? nego lijepo pitaj druge ?to točno vide u tome... mo?da ti netko i poka?e. Lijepa riječ otvara sva vrata ;)

Eeva_r&b 18-12-2008 10:00 PM

Ajde Shivo, sad te pitam, priblizi mi i pojasni vrednost i poruku Rijeckih picki,mozda uspem ipak da shvatim,i priznam grehe :)

Imas potrebnu literaturu:

Let 3
Riječke pičke

Podravina, Posavina, Banat, Bačka, Srijem
Panonija, Slavonija, Pelagonija
Pomoravlje, Povardarje, Podunavlje, Posavlje
Kordun, Lika, Boka, Vranje
Gorenjsko, Dolenjsko

?umadija, Dalmacija, Istra, Kosovo
Međimurje, Prekomurje, Bosna, Zagorje
Herceg Bosna, Potisje, Negotinska Krajina
?tajerska, Koru?ka, Kvarner, Sand?ak

Nigdje takvog grada nisam vidio
Nigdje takvog grada nema

Riječke najbolje su čke, čke
Vole svoje dečke
I daju meni pičke
pičke , čke

?umadija, Dalmacija, Istra, Kosovo
Međimurje, Prekomurje, Bosna, Zagorje
Herceg Bosna, Potisje, Negotinska Krajina
?tajerska, Koru?ka, Kvarner, Sand?ak

Riječke najbolje su čke, čke
Vole svoje dečke
I daju meni pičke
pičke , čke

(x2)

Moja Rijeka je najljep?i grad
U njoj vlada rokerski sklad
Gitaru svira i star i mlad
I dok na lukobranu galebovi klikću
Ja najvi?e ?tujem
Riječku pičku

Nigdje takvog grada nisam vidio
Nigdje takvog grada nema

Riječke najbolje su čke, čke ...

Quote:

Originally Posted by SHIVA (Post 230332)
Jer ?ivimo u čudnom dru?tvu gdje svi zaziru od pogre?ki iako je očito da tko ne grije?i - taj nikad ni?ta ne nauči.
Ali gre?ke se ka?njavaju i u ?koli i na poslu pa se ljudi panično boje ne biti u pravu, i reći će bilo ?to samo da to eskiviraju.

SHIVA 18-12-2008 10:18 PM

Quote:

Originally Posted by Eeva_r&b (Post 230334)
Ne kvalificiram se ja,kvalificirate me vi,jer mi poklanjate paznju.

Kad malo razmisli?... s čime ljudi rukuju pa?ljivo? Mo?da je "poklanjanje pa?nje" indikator nekog problema, ma koliko nekima pa?nja generalno godi i nedostaje :)

All times are GMT +1. The time now is 04:28 PM.