![]() |
Re: Spectrasonics - Omnisphere
pazi ovako: kad me mrzi onda ih pichim po kanalima u fl studiju, a kad me ne mrzi onda u kontakt ili u battery i vozi misko, napravim sebi nki file tj. banku i udri do zore :D sve je wave(obicni semplovi) ja leyerujem po potrebi.
|
Koristite li Omnisphere? Kako ide, svidja li vam se, kako se uklapa u to sto radite?
Ja sam se zalijepio za ovaj sint, pravim svoje presete i pokusavam uklopiti u neki fank fazon i vjecito imam problem da mi zvuci nekako izolovano od ostatka miksa... Nekako uvijek odudara od svega. A vecinom pravim neke leadove i sl, rijetko padove ubacujem... Pitam se kako se ponasa kod vas? |
Drugari, pri jednom dizanju omnisphere-a mi je ponudio samo drum paterne i nista drugo, zvucali su na prvo slusanje super (kao i sve ostalo u omnisphere-u) i sad ne znam kako ponovo da dodjem do njih.Hitno mi treba odgovor koji mi je verovatno sve vreme pred nosem(sta cu ima se tri banke i mozgic s vremena na vreme blokira)
|
probaj da kliknes na Directory: ili na File Directory trazi i naci ces, ili uradi search
|
Nashaooo:):):)
Normalno da mi je odgovor bio pred nosem Drum paterne sam trazio u voice browser-u umesto da ga trazim u stack browser-u(valjda se tako zove), onom sto se nalazi pri vrhu. |
Quote:
|
Quote:
I čisto par pitanja za ljude koji su probali i Atmosphere i Omnisphere. Da li patch-evi iz Atmosphere-a zaista (i u kojoj meri) zvuče bolje u Omnisphere-u? Da li se nekome koga zanimaju samo stringovi i padovi isplati da prelazi na Omnisphere? |
Quote:
|
Quote:
|
Ok ... probao ...
Što bi rekao Bata Stojković u Maratoncima ... "Ljudi pa ovo i nije tako loše"! :grin: Then again, za te pare ... i bolje bi mu bilo da liči na nešto! :wink: Nisam imao vremena da proveravam kako zvuči u odnosu na Atmosphere (čini mi se da ne zvuči nešto preterano bolje ... ako uopšte i zvuči bolje), ali ... prvi utisci su povoljni. Edit: Zaboravih da spomenem ... nije baš vanserijski brz pri učitavanju patch-eva ... |
All times are GMT +1. The time now is 01:38 AM. |