![]() |
Re: OD PC-a DO MACA
Ma i ja sam kupio IPhone, prosto sam odusevljen kako je jednostavan i dobar Os. Zato sam poceo da razmisljam o Mac-u....Ma da bih i da probam Hacintosh..
|
meni tiger hekintosh sljaka fenomenalno evo vec pola godine
koristim fw zvucnu ,uad, liquid mix, nikakvih problema nema imam i macbook ali je on prilicno nestabilniji |
Skinuo sam neke instalacije Leoparda, pa cu da probam. U ovome sam potpuno nov, nisam se susretao sam Mac-os-om...mozda jednom. Ali me jako interesuje. Svi utisci i predlozi su dobrodosli :)
|
evo sam i ja probao stavit hackintosh leopard...i radi perfektno na mojoj masini
ne bi ali sam prisiljen nauciti final cut pro...pa...:banghead: ali koje je to smeche od OS-a...za ljude koji ne zele ama bas nikakvu kontrolu... |
Quote:
RM |
Quote:
Ugl. meni se sviđa, FC mi je naj za monta?u i tu je kraj priče - jedini razlog. Inače mi je malo iritantan. Zapravo, vjerujem da bi mi prelazak sa Mac-a na XP bio puno zanimljiviji. |
Control Freaks !!!
|
Kakva bre kontrola, hocu da sednem i da radim na masini. A kada (mozda jednog dana) serveri budu pod Windowsom tada cemo mu skinuti kapu, a do tada Linux (Unix) vlada:wink:
|
Quote:
Quote:
RM |
Quote:
|
All times are GMT +1. The time now is 01:05 PM. |